Viešbučio aprašymas Времена Года 3*

Viešbutis neteikia apgyvendinimo turistams ir veikia kaip medicinos centras. // Atnaujinta 06 sausio 2023
Kainų grafikas
08
Tr
09
Th
10
Pn
11
Št
12
Sk
13
Pr
14
An
15
Tr
16
Th
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Istoriniame Jaltos centre, Polikurovskio kalvos pietvakariniame šlaite, jo apatinėje dalyje. Rudansky gatvė, kurioje yra kompleksas, jungia Veshchevoy ir Centrinį miesto turgų ir eina lygiagrečiai pagrindinei miesto gatvei - Šv. Maskva, 3-5 minutės pėsčiomis iki cirko ir abiejų turgų, 7-10 minučių iki Massandra (miesto) paplūdimio ir Jaltos krantinės.

Paplūdimys

Nepaisant to, kad miesto paplūdimiai yra netoli viešbučio, mikroautobusas per 15 minučių nuveš į įrengtą privatų paplūdimį už miesto.
  • privatus paplūdimys

Paslaugos viešbutyje

Vidinis baseinas su dirbtiniu srautu, vaistinė, pasiuntinių paslauga, skalbykla, konferencijų salė su biuro įranga, automobilių stovėjimo aikštelė, restoranas.

Gydymas (už papildomą mokestį):
Komplekso „Vremena Goda“ medicinos centras siūlo platų asortimentą tiek individualių paslaugų (daugiau nei 200 prekių pagal kainoraštį), ir daugybę specialių medicinos programų.
Gydytojų konsultacijos: terapeutas, kardiologas, neuropatologas, gastroenterologas, psichoterapeutas, pediatras, oftalmologas, otorinolaringologas, endokrinologas, dermatologas, alergologas, urologas, ginekologas, chirurgas, kosmetologas.
Diagnozė: klinikiniai tyrimai, biocheminiai kraujo tyrimai, imunologiniai, alergologiniai, bakteriologiniai tyrimai, EKG, ultragarsas, rentgenas, virškinamojo trakto, bronchų fibroendoskopija, cistoskopija, ureteroskopija.
Gydomosios, sveikatą gerinančios, kosmetinės procedūros: medikamentinės terapijos parinkimas, elektroterapija, lazerio terapija, purvo terapija (Saki purvas), manualinė terapija, gydomoji mankšta, masažas, anticeliulitinė programa „Grožio savaitė“, masažas ir kaukės su GUAM (italų k.). technologija), veido vaškavimas, kojų, rankų, liemens, „Placentol“ kaukė.
  • restoranas
  • vidinis baseinas
  • konferencijų salė/pokylių salė
  • automobilių stovėjimo aikštelė
  • skalbiniai

Pramogos ir sportas

Pirtis, sutvarkytas paplūdimys, plati kelionių biuro programa.
  • sauna/vonia/hamamas
  • ekskursijų organizavimas

Numeriai

Šešių aukštų pastatas – 56 įvairių kategorijų kambariai.

Adresas

Jalta, Šv. Rudanskogo 23
numeriai 9
paslauga 8
švara 8,5
maistas 8,5
infrastruktūra 9,5
Kainų grafikas
08
Tr
09
Th
10
Pn
11
Št
12
Sk
13
Pr
14
An
15
Tr
16
Th
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

Atsiliepimai apie Vremena Goda 3*
8.4 iš 10 2 apžvalgos | №16 iš 100 viešbučių Jalta

Su ž mona ilsė jomė s balandž io pabaigoje. Labai patiko. Nuostabus vieš butis. Vieta geriau nerasti. Aptarnavimas puikus. Kambarys super. Net nesitikė jome. Visada ilsė jomė s Soč yje. Dabar tik Jalta....


Naujieji metai 2009 Gruodžio 01 Įvertinimas 9.0

Vieš butyje apsistojome visas Naujų jų metų š ventes – ką tik grį ž ome. Į spū dž iai yra patys entuziastingiausi. Pats vieš butis yra miesto centre - tad krantine vaikš č iojome beveik kasdien, oras tikrai š iek tiek trukdė - visą laiką lijo. Naujieji metai sutikti su ...


Poilsis Jaltoje viešbutyje "Vremena Goda" 2009 Rugsėjo 02 Įvertinimas 8.0

Pastaruosius 4 metus kiekvieną rudenį.4-5 dienoms važ iuoju atostogauti į Jaltą . Kartais š į poilsį derinu su savo profesijos mokymu. Per 3 keliones apsistojau vieš butyje Yalta-Intourist, o buvimas jame yra atskira istorija, bet man ypač patiko paskutinė kelionė , nes apsistojau Vremena Goda vie...


5 priežasčių pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Privatus viešbučio paplūdimys
Patogus parkingas