Viešbučio aprašymas Эдем 2*

Savotiškas pensionato akcentas – rytietišku stiliumi dekoruota poilsio zona, kurioje ant specialių kurpačiais ir kilimais išklotų estakadų gultų galėsite pasimėgauti gyvenimo malonumais besiglausdami su kaljanu (žinoma, jei pageidaujate).

„Edeme“ 2004 metais pradėjo veikti baseinas (7x11 m2) su papuošta poilsio zona, šalia esančiais barais. Paįvairinti laisvalaikį padės biliardas, stalo tenisas, nardai, šachmatai, šaškės ir kt.

Galite išsinuomoti paplūdimio skėčius ir kilimėlius. Švariame, plačiame, smulkių akmenukų paplūdimyje siūloma daug vandens pramogų ir atrakcionų (vandens motociklai, dviračiai, valtys, hidroplanai, "bananai"...) Yra mokama automobilių stovėjimo aikštelė. // Atnaujinta 06 sausio 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Privatus pensionas „Edem“ yra vaizdingame pietinės Krymo pakrantės kampelyje, 25 km į rytus nuo Aluštos, kurortiniame Solnechnogorskoe kaimelyje.

Paplūdimys

Iki kaimo smulkių akmenukų paplūdimio tik 400 m, pačiame pensione yra baseinas.

Paslaugos viešbutyje

  • renovacijos metai

Numeriai

Šiuolaikiniuose sostinės dviejų aukštų pastatuose:
Vieno kambario 2-viečiai 12,5-14 m2 ploto kambariai
Vieno kambario 3-vietis kambarys - 17 m2
Vieno kambario 4-vietis kambarys - 23 m2
Dviejų kambarių 3 ir 4 vietų kambariai, kurių plotas 13-20 m2
Superior kambariai: dviejų kambarių dviviečiai kambariai su televizoriumi, šaldytuvais ir ventiliatoriais 20-22 m2

Visi kambariai tikrai kokybiški, pastatai solidūs ir patrauklūs, baldai ir įranga – visiškai nauji ir šiuolaikiški. Šeimininkai labai draugiški, geranoriški, atviri žmonėms, nusiteikę puikiai aptarnauti, bendraujant įneša savo tautinį skonį (labai saikingai ir į naudą).

Visuose kambariuose yra atskiri patogumai (tualetas, praustuvas, dušo kabina). Nurodytas kambarių plotas pateikiamas be vonios ploto. Ventiliatoriai – nuoma, TV ir šaldytuvai – bendro naudojimo (dviejų kambarių 2-v. kambariuose TV, šaldytuvas ir ventiliatorius – kambaryje).

Numeriuose

- lovos
- sofos
- spintos
- naktiniai staleliai

Adresas

ARKrym, Alušta, poz. Solnechnogorskas, g. Persikovaya, 35 m
numeriai 7
paslauga 6,5
švara 8
maistas 6,5
infrastruktūra 7
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

Atsiliepimai apie Edem 2*
6.5 iš 10 0 | iš 22 viešbučių Solnechnogorskas

Atostogos Kryme 2012 Rugpjūčio 03 Įvertinimas 3.0

Po ilgo ir skausmingo vieš buč ių pasirinkimo nuė jome į kelionių agentū rą . Turime du vaikus ir buvo sunkiau rasti tinkamą variantą . Norė jome dviejų kambarių apartamentų ir pageidautina, kad ant vieš buč io bū tų baseinas teritorija. Solnechnogorske pasiū l...


Мое знакомство с ЭДЕМом 2009 Liepos 05 Įvertinimas 10.0

К моему списку Пансионатов, в котором приходилось проводить свои летние каникулы или отпуск, или просто отдых - кому как удобно добавляется Пансионат "Эдем".
В списке пансионатов Солнечногорского наткнулся на то что Эдем имеет 2* - скажу сразу - тянет наверное на 4или все 5 по параметрам пансионатов Крыма. Это правда. (смотрите фото - они говорят сами за се...


3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai