Viešbučio aprašymas Алуштинский 2*

Sanatorija „Alushtinsky“ užima apie 15 hektarų plotą, iš kurių parko plotas – 11,5 ha. Parko teritorijoje auga daugiau nei 60 rūšių spygliuočių ir lapuočių medžių, įskaitant subtropinius, ir 30 rūšių krūmų. Kiparisai, kedrai, magnolijos, laurų medžiai, kukmedžiai ir kiti visžaliai augalai tiesiogine prasme prisotina orą fitoncidais, todėl parkas yra natūralus inhaliatorius.

Gydymas
Sanatorija turi galingiausią medicinos ir diagnostikos bazę Aluštos kurorte. Tai vienintelė daugiadisciplinė sanatorija šiame kurorte.

Sanatorijoje gydomos kraujotakos sistemos, kvėpavimo organų, neurosomatinės sistemos, šlapimo-lyties organų sistemos, ginekologinės ligos.

Čia dirba gydytojai: kardiologas, bronchologas, neuropatologas, psichoterapeutas, refleksologas, ginekologas, otorinolaringologas, dietologas, odontologas, funkcinės diagnostikos ir kineziterapijos pratimų gydytojai.
Ligų diagnostikai naudojami: funkciniai (kompiuterinė spirografija, tetrapolinė reografija, dviračių ergometrija, fonokardiografija, reovasografija, reoencefalografija, EKG), laboratorinė (klinikinė, biocheminė, imunologinė, citologinė, radiologinė, echoskopija – kepenų, inkstų, kasos). ir prostatos liaukos, endoskopinė - fibrobronchoskopija , fibrogasrologiniai, echokardiografiniai tyrimai.
Čia atliekami šie gydymo būdai: magnetoterapija, lazerio terapija, ultragarso terapija, klasikinis masažas, povandeninis dušo masažas, galvaninio purvo terapija, gydomosios vonios, inhaliacijos vaistiniais augalais, parafinu-ozoceritu, elektroforeze, mezoencefaliniu moduliavimu, informacine banga. terapija. Turi savo purvo vonią ir druskos urvą, siurblinę su mineraliniu vandeniu „Sidabrinis“. Vanduo tiekiamas iš kalnų-miško rezervato, iš Kosmo-Domianovskio vienuolyno teritorijos, Savlakh-Su šaltinio (išvertus iš tiurkų kalbos - „gydomasis vanduo“). Šiame vandenyje, kurį taip pat apskaičiavo senovės taurai ir graikai, litre yra 0,123 mg sidabro. Tik vienoje pasaulio vietoje – Filadelfijoje (JAV) yra mineralinio vandens šaltinis su tokiu dideliu sidabro kiekiu. Mineralinis vanduo normalizuoja inkstų, žarnyno, kepenų, skydliaukės darbą, gerina potenciją.

Vaikų pensione dirba pediatrė. // Atnaujinta 06 sausio 2023
Kainų grafikas
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
29
Tr
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Sanatorija "Alušta" (buvusi Alušta centrinė karinė sanatorija) yra Alušta centre, 200 metrų nuo krantinės.

Paplūdimys

Atstumas iki paplūdimio yra 400-450 m puikioje parko zonoje. Smulkių akmenukų paplūdimys, įrengta pavėsinga zona, estakados, dušai, yra pirmosios pagalbos punktas.

Paslaugos viešbutyje

- kino salė
- šokių ir tinklinio aikštelės
- teniso kortai
- badmintonas
- stalo tenisas
- biblioteka
- kavinė-baras
- balas
- lošimo automatai
- sporto ir lengvosios atletikos salės
- pirtis
- masažas
- biliardas
- katamaranų ir irklinių valčių nuoma
- oro ir geležinkelio bilietų kasos

Numeriai

1 pastatas (septynaukštis):
2-viečiai kambariai (14 m2) su atskirais patogumais (tualetas, dušas), lovos, stalas, kėdės, pavėsinės, koridoriuje yra kabykla, lodžijoje stalas ir dvi pintos kėdės. TV - aukštų holuose galima išsinuomoti televizorių ir šaldytuvus (jei yra)

Pastatas Nr. 4:
Mažieji apartamentai. Kambariai 1 aukšte yra vienas didelis kambarys (apie 30 m2), padalintas arka, be balkono; kambariai 2, 3, 4 aukštuose - kambarys (apie 12 m2), balkonas (apie 3,5 m2), koridorius (1,5 m2). Kupono kaina nepriklauso nuo apgyvendinimo konkrečiame aukšte.

5 pastatas (dviejų aukštų):
vienviečiai ir dviviečiai kambariai (9-12 kv. jų prieinamumas).

Pastatai Nr.2 (dviejų aukštų), Nr.3 (trijų aukštų), Nr.6 (keturių aukštų):
2-3 kambarių "suite" (tualetas, dušas arba vonia, praustuvas - arba kombinuotas, arba atskiras). 2 kambarių apartamentuose - miegamojo komplektas 2 asmenims ir svetainė; 3 kambarių bute - miegamasis kambarys 2 asmenims, svetainė ir biuras. Visuose kambariuose yra televizorius, šaldytuvas, balkonas arba lodžija (stalas ir kėdės).
Klimato paviljonas (2 aukštų pastatas ant jūros kranto):
2-viečiai kambariai su atskirais patogumais aukšte.

Maitinimas: 3 kartus per dieną, užsakytas, su padavėjo paslaugomis. Atstumas nuo miegamųjų pastatų iki valgomojo yra 50-150 metrų.

Adresas

Šv. Spalio 16 d
numeriai 6,3
paslauga 6,6
švara 6,2
maistas 6,9
infrastruktūra 6,5
Kainų grafikas
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
29
Tr
30
Th
31
Pn
gegužė
01
Št
02
Sk
03
Pr
04
An
birželis
Į šį viešbutį kelionių nėra
Atsiliepimai apie Alushtinskii 2*
5.5 iš 10 14 apžvalgų | №41 iš 114 viešbučių Alušta

Likusios patiko. 2015 Birželio 28 Įvertinimas 6.0

Per Parnas Touristik iš vykome atostogauti į Krymą . Sanatorijoje "Alushtinsky", Aluš ta. iki Krymo nuvaziavome automobiliu, pervaziavimas truko 3.5 val. , daugiausiai truko krautis i kelto. Aluš toje mus pasitiko „Parnas Touristik“ atstovė , kuri padė jo mums į sikurti. Pats kurortas į sikū rę s gra&...


Mano stebuklingos šventės 2013 Liepos 11 Įvertinimas 9.0

Pradė siu nuo minusų . Sanatorija yra ant kalno, todė l prie jū ros turė site patekti vertikaliai laipteliais. Mū sų skaič iavimais, iki paplū dimio yra 205 laipteliai. Pė sč iomis iki paplū dimio tikrai toli. Č ia ir baigiasi minusai. Yra pliusų . Yra daug daugiau. Pradė kime nuo to, ...


Mano įspūdžiai 2013 Liepos 01 Įvertinimas 6.0

Š iandien grį ž ome iš Aluš tos. aš atsakau!
1. Sanatorija "Aluš tinskis". Jauč iasi kaip grį ž ę s į SSRS. Didž iulis botanikos sodas, kurio teritorijoje iš sidė stę pastatai ir valgomasis. Mū sų pastatas yra stalinistinis pastatas su 3 metrų sienomis. Oro kondic...


Šlykštu 2012 Liepos 01 Įvertinimas 3.0

Blogesnes sanitarines są lygas aš kada nors mač iau! Malonu tik teririjai. Visa kita yra tiesiog baisu. Ir paplū dimys (ne akmenukas, o statybinis akmuo), ir kambariai (30 metų baldai), ir aptarnavimas, ir infrastruktū ra, ir gydymas ž emiausiame lygyje...


sveiki iš praeities 2010 Rugpjūčio 11 Įvertinimas 3.0

Š iais metais nusprendė me vykti į Krymą ! Nostalgija praeič iai – prieš.17 metų ji dirbo Arteke, bet Aluš toje nebuvo. Pasirinkimas buvo sustabdytas sanatorijoje "Alushtinsky". Per internetą susiradau sanatorijos koordinates, paskambinau vadovui ir už sisakiau kambarį.4 asmenų š eimai (du vaikai...


taigi atostogos 2010 Rugpjūčio 10 Įvertinimas 3.0

Ž inoma, man nereikė jo rinktis, nes rugpjū č io mė nesį vietų rasti per tris dienas nerealu, tad teko ten vykti! Maniau, kad nebus taip blogai! Sanatorija gal ir buvo nuostabi, bet kaž kur 60–70 m.
Pradė siu nuo teigiamo, kuris yra labai maž as.
Teritorija neabejotinai graž i, didelė , ž ali...


kurorto apžvalga 2009 Rugsėjo 07 Įvertinimas 5.0

Iš skyrus
parke nieko gero, uz tuos pinigus geriau iš sinuomoti privatų
vieš butis. . . laimei jų yra kiekviename ž ingsnyje, o sanatorijos parke ir pan
gali eiti pasivaikš č ioti. Goszdravnitsa - yra gosdravnitsa. Maitinimas
3+, procedū ros "erkei", palydovai, kaip iš kaimo - kas
kiek jis parsivež ...


Be parko, nieko teigiamo nė ra. Tač iau blogiausia yra paplū dimio kurortas. Jei ten jie ne tik ilsisi, bet ir gydosi, tai paplū dimys, prieš ingai, luoš ina. Labai nepatogus ir netvarkingas. Maistas apskritai 3.5
Atrodė , kad vietiniai sanatorijos gydytojai apie gydymą skaitė tik per mokymus. gauti nemokamą ...


Viskas buvo nuostabu! 2009 Rugpjūčio 01 Įvertinimas 9.0

Man labai patiko kurortas, ypač parkas. Norė tų si dar kartą ....


Ne atostogos, o pasaka! 2008 Spalio 01 Įvertinimas 9.0

Pailsė jo spalį , vadinamą jį aksomo sezoną . Man patiko viskas: maistas dietinis, aptarnavimas geras, gydymas nuostabus, ypatingas ač iū neuropatologui, ginekologui ir masaž uotojui iš.1 korpuso, 3 aukš to Igoriui. Ač iū visiems už rū pestį , už tai, kad esate tokie jautrū s...


3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai