Viešbučio aprašymas Gran Ventana 4*

Viešbučio kompleksas, kuris yra Viktorijos laikų ir Karibų stilių sintezė, yra labai palankioje vietoje, palyginti su pagrindiniais Playa Dorado prekybos ir pramogų centrais, būtent: 150 m nuo diskotekos ir kazino, 200 m nuo prekybos centro Plaza Dorada su jo barai, kino teatrai, greito maisto restoranai ir kt. ir 300 metrų nuo gražaus garsiojo Robert Trent Jones Sr 18 duobučių golfo aikštyno.
Viešbučio svečiai – golfo mėgėjai iš viso pasaulio ir jaunavedžiai, ir susituokusios poros nuo 30 iki 65 metų, ir jaunos poros, ir šeimos su įvairaus amžiaus vaikais bei mėgstantys ilsėtis vieni ir skatinamosiose grupėse. .
Čia jų laukia atogrąžų gamtos grožis, nuostabus balto smėlio paplūdimys, puiki restoranų virtuvė, plačios sporto ir pramogų galimybės tiek viešbučio teritorijoje, tiek už jos ribų, golfo aikštynai, specialios paslaugos vaikams ir paaugliams, medaus mėnesio programos ir puiki paslauga. Ir plati „viskas įskaičiuota“ sistema, kuri padės jūsų atostogoms paversti įvairiomis ir nerūpestingomis. // Atnaujinta 04 sausio 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Viešbutis yra šiaurinėje Dominikos Respublikos pakrantėje, kelios mylios nuo Puerto Plata, Playa Dorados mieste.

Paslaugos viešbutyje

365 kambariai, 3 restoranai, 3 barai, 2 barai prie baseino, šou, konferencijų salė (400 žmonių); parduotuvė, kirpykla, masažas (19 USD už 30 min.), sauna, grožio salonas; 2 baseinai, vandens sporto centras 5 min. pėsčiomis nuo viešbučio, nes prieš pat viešbutį yra koralinis rifas (vandens slidės, burlenčių sportas, burinės valtys, vandens motociklai, baidarės, kanojos), nardymo centras. Vaikų baseinas, auklių paslaugos, žaidimų aikštelė, vaikų klubas; sporto salė, tenisas, stalo tenisas, golfas, tinklinis, jodinėjimas, kalnų dviračių sportas.

Numeriai

Kambarys „standartinis“: telefonas, televizorius, seifas, oro kondicionierius, ventiliatorius. Vonios kambarys su dušu ir maža vonia.

Mažasis liukso numeris: 1,5 karto didesnis už standartinį kambarį. 1 didelis kambarys, kuriame sujungta svetainė ir miegamasis. Vonios kambarys su dušu, maža vonia ir tualetu. Išėjimas į balkoną. Turi vidines duris su numeriu „standartinis“.

Numeriuose

- oro kondicionavimas;
- lubų ventiliatorius;
- balkonas arba terasa;
- labai didelė lova arba 2 dvigulės lovos;
- vonios kambarys su vonia ir dušu;
- Plaukų džiovintuvas;
- Televizorius;
- kabelinė televizija;
- telefonas su tiesioginiu rinkimu;
- seifas (už papildomą mokestį).

Svetainė

Gran Ventana 4*

Panašūs viešbučiai

Artimiausi viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai