Viešbučio aprašymas Bristol Kralovska Vila 4*

Seniausias Karlovy Vary Westend objektas (1872 m.) yra "Karališkoji vila" 4 *, neorenesanso stiliaus. „Bristol Group“ komplekso dalis. Pilna pastato rekonstrukcija atlikta 2001 m. // Atnaujinta 12 rugpjūčio 2022
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Kurortinės zonos centre, iki šaltinių 5 min.

Paslaugos viešbutyje

Baseino kompleksas su sauna ir treniruoklių sale su procedūromis nemokamai, be gydymo už mokestį, soliariumas) "Bristol Palace" pastate, su kuriuo "Karališkosios vilos" pastatą jungia šiltas perėjimas. Netaisyklingos formos baseinas 21mx8m. Restoranas Bristol Palace viešbučio pastate. Plastinės chirurgijos, medicininės kosmetikos skyriai, odontologijos kabinetas. Visos kitos paslaugos (biliardas, boulingas, internetas 4 eur/30 min tik baseino komplekse.
  • renovacijos metai

Numeriai

Yra rūkymo kambariai.

Numeriuose

vonios kambarys, tualetas, bidė ne visuose kambariuose, televizorius (rusiškos programos ORT, RTR, NTV, Euronews, Planet-sport), palydovinė antena, telefonas, radijo aparatūra, mini baras, seifas, plaukų džiovintuvas, higienos reikmenys, chalatai ir šlepetės. Kiekviename bute yra televizorius su ASIS programa. Yra galimybė pastatyti papildomą lovą.

Adresas

Zamecký vrch 918/34, 360 01 Karlovy Vary, Čekija

Telefono numeriai

+420 353 34 4444

Еl. paštas

recepce.palace@bristolgroup.cz

Panašūs viešbučiai

4 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Prabangus viešbutis