Viešbučio aprašymas Grand Hotel Emona 5*

Viešbutis įsikūręs komplekso centre, visai netoli paplūdimio.
Tai vienas populiariausių viešbučių Slovėnijoje, visų pirma dėl savo vietos – viešbutis įsikūręs ramioje, vaizdingoje vietoje su išskirtiniu vaizdu į Pirano įlanką. Daug žalumos, nuostabi, skaidri jūra ir šalia nuostabus Pirano miestelis su daugybe restoranų, kavinių, barų ir parduotuvių. Iš viešbučio atsiveria gražus vaizdas į Kroatijos pakrantę, nuo kurios jį skiria vaizdingas sąsiauris

242 kambariai, iš jų 10 išskirtinių apartamentų ir 22 mažieji apartamentai 12 aukštų; a la carte restoranas „Pecina“ su gausiu Viduržemio jūros regiono virtuvės patiekalų pasirinkimu (pusryčiai – švediškas stalas, vakarienė – rinktis iš 5 meniu, iš kurių 2 mėsos, 1 žuvies, 1 vegetariškas, 1 šaltasis meniu), baras svetainėje, kavinė , parduotuvė. Kambarių aptarnavimas 24 val.
Turtingos vakaro pramoginės programos, naktinis klubas. Viešbutyje yra uždaras baseinas (10 x 12 m) su jūros vandeniu, lauko baseinas vaikams, hidromasažas, treniruoklių salė, masažas, 3 pirtys, soliariumas. 6 apšviesti teniso kortai (smėlio ir kieta danga), grožio salonas, automobilių stovėjimo aikštelė.
Naudojimasis skėčiais ir gultais paplūdimyje viešbučio lankytojams yra nemokamas.

Pusryčiai – švediškas stalas, vakarienė – klasikinis à la carte aptarnavimas.
Pietauti ir vakarieniauti galėsite bet kuriame komplekso restorane.

2003 m. balandžio mėn. atidarytas naujas SPA centras, kuriame siūlomos įvairios kosmetologijos paslaugos: manikiūras, pedikiūras, depiliacija, įvairūs masažai, anticeliulitinės programos. // Atnaujinta 08 rugpjūčio 2022
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

15 minučių pėsčiomis nuo Pirano centro ir 5 km nuo Portorožo.

Paplūdimys

Paplūdimys yra betoninė platforma su importuotu smėliu. Vandens parkas „Laguna Bernardin“.

Paslaugos viešbutyje

Vandens pramogų centras
6 teniso kortai
Boulingas
Krepšinio aikštelė
Paplūdimio tinklinis
Nardymo mokykla
Vandens parkas „Laguna Bernardin“

Numeriai

Viešbutyje yra standartiniai kambariai (visiškai renovuoti, vonios kambariai seni) ir superior (renovuoti), visuose kambariuose yra balkonai su vaizdu į jūrą.
• Standartiniai kambariai: kambariai yra tik antrame ir trečiame aukšte. Kambaryje: vonios kambarys (vonia, tualetas, plaukų džiovintuvas), balkonas su vaizdu į jūrą, oro kondicionierius, televizorius, mini baras, telefonas, chalatas, seifas.
• Superior kambariai: visiškai atnaujinti kambariai su prabangiais baldais. Kambaryje: vonios kambarys (vonia, tualetas, plaukų džiovintuvas), balkonas su vaizdu į jūrą, oro kondicionierius, televizorius, mini baras, telefonas, chalatas, seifas.
• Junior Suite: dviejų kambarių butas, miegamasis su prancūziška lova. Kambaryje: vonios kambarys (vonia, tualetas, plaukų džiovintuvas), telefonas, televizorius, mini baras, oro kondicionierius, 2 balkonai su vaizdu į jūrą, chalatas, papildoma lova (sofa). Butas skirtas 4 žmonėms.
• Kambariai Prezidentiniai apartamentai: dviejų kambarių butas, 64 m2. Svetainė, miegamasis su prancūziška lova, 2 vonios kambariai (vonia, tualetas, plaukų džiovintuvas), telefonas, televizorius, mini baras, oro kondicionierius, 2 balkonai su vaizdu į jūrą, chalatas. Butas skirtas 3 žmonėms. Kambaryje: oro kondicionierius, palydovinė televizija, radijas, telefonas, interneto ryšys, seifas, mini baras, vonios kambarys su dušu arba vonia ir tualetu, plaukų džiovintuvas, chalatas. Balkonas su vaizdu į jūrą.

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai