Viešbučio aprašymas Sandy Lane Hotel 5*

Vienas prabangiausių viešbučių Karibuose, Holivudo žvaigždžių ir karūnuotų galvų mėgstama atostogų vieta. Sandy Lane yra visas miestelis, kuriame yra viskas poilsiui ir pramogoms. Teniso kortai ir golfo aikštynai, elegantiški restoranai ir barai, gražus smėlio paplūdimys... Nesvarbu, ar norite grožėtis salos panorama iš malūnsparnio, ar pažvelgti į jūros gelmių pasaulį pro povandeninio laivo langus, nieko neįmanomo Sandy Lane. Viešbutis ypač didžiuojasi nauju SPA centru, aprūpintu naujausiomis technologijomis. Čia galėsite patirti unikalių atjauninimo ir gydymo metodų, paremtų senosiomis Karibų jūros ir Tolimųjų Rytų tradicijomis, poveikį.

Viešbutyje: 3 restoranai (įskaitant vieną golfo klube), 4 barai, baseinas, paplūdimys, 9 teniso kortai, 3 golfo laukai, vandens sporto centras, treniruoklių centras, SPA centras, vaikų klubas, butikai, konferencijų salės.

Sportas: golfas, tenisas, nardymas, burlenčių sportas, vandens slidės, žvejyba, katamaranas, baidarės, buriavimas.
113 kambarių, įskaitant 26 orchidėjų kambarius, 10 vandenyno kambarių, 6 prabangių orchidėjų apartamentų, 60 prabangių vandenyno kambarių, 5 liukso numerius su delfinais, 3 prabangius delfinų liukso numerius, 2 liukso numerius mansarda ir 1 išskirtinę vilą. // Atnaujinta 04 sausio 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Numeriai

Orchidėjų kambarys (72 kv.m): kambariai su vaizdu į sodą.

Ocean room (65 kv.m): iš kambarių atsiveria vaizdas į Karibų jūrą.

Prabangūs Orchid Suite (146 kv.m) kambariai su vaizdu į sodą. Kambaryje yra balkonas, terasa, 2 miegamieji, svetainė su valgomojo zona, 2 vonios kambariai.

Prabangus vandenyno kambarys (80 kv.m): iš kambarių atsiveria gražus vaizdas į Karibų jūrą. Vakare nuo jų galėsite grožėtis įspūdinga saulėlydžio panorama virš vandens.

Dolphin Suite (134 kv.m): iš kambarių atsiveria vaizdas į Karibų jūrą. Kambaryje yra terasa, miegamasis, didelė svetainė su valgomojo zona, vonios kambarys, papildomas svečių tualetas.

Prabangus Dolphin Suite (146 kv.m): iš kambarių atsiveria vaizdas į Karibų jūrą. Kambaryje yra balkonas, 2 miegamieji, svetainė su valgomojo zona, 2 vonios kambariai.

Penthouse apartamentai (368 kv.m): kambariai su vaizdu į sodą. Kambaryje yra 2 miegamieji, svetainė, virtuvė, holas, 2 vonios kambariai (viename iš jų yra sūkurinė vonia). Kiekvienas kambarys bendrauja su "Prabangios orchidėjų apartamentų" kategorijos (galima sujungti į vieną kambarį su 4 miegamaisiais).
Vila (617 kv.m): dviejų aukštų vila, apsupta nuosavo sodo, esanti šalia SPA centro ir turi tiesioginį išėjimą į paplūdimį. Viloje yra privatus baseinas, sūkurinė vonia, veranda, 5 miegamieji, svetainė, lauko pavėsinė-valgomasis, pilnai įrengta virtuvė, 6 vonios kambariai. Kiekviename miegamajame yra plazminis televizorius, DVD ir CD grotuvas. Iš vieno miegamojo atsiveria vaizdas į jūrą, iš kitų – į sodą. Viloje dirba 4 žmonės (liokajus, kambarinė, virėja, apsaugos darbuotojas). Norėdami judėti didžiulėje viešbučio teritorijoje, vilos svečiams suteikiamas golfo vežimėlis.

Numeriuose

balkonas arba veranda
plazminis televizorius
DVD grotuvas
muzikos centras
telefonas
mini baras
saugus
vonia
dušo kabina
bidė
Visų kategorijų „Suite“ kambariuose papildomai – faksas, interneto prieiga. Šio tipo numeriuose teikiamos asmeninės liokajaus paslaugos.

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai