Viešbučio aprašymas Spice Island Beach Resort 5*

Pasaulinės klasės viešbutis „Spice Island Beach Resort“ buvo atidarytas po renovacijos 2000 m. gruodžio mėn. ir veikia pagal „viskas įskaičiuota“ principą. Jo atnaujinimas kainavo 5,5 mln. JAV dolerių, todėl buvo sukurta nauja viešbučio koncepcija ir išplėstos paslaugos: kviečiamas begalybės baseinas su sūkurine vonia, treniruoklių centras su treniruoklių sale ir „Janissa`s Spa“ – du išskirtiniai butikai. Pasaulyje garsaus Grand Anse paplūdimio balto smėlio ir krištolo mėlynumo vanduo yra vos už kelių žingsnių nuo jūsų kambario. Mėlynas dangus, putojantys vandenys ir vešli Grenados, prieskonių salos, gamta džiugins akis kiekvieną dieną. Puiki vieta medaus mėnesiams ir vestuvėms. Į dienos kainas įskaičiuota: pusryčiai, pietūs, popietės arbata ir vakarienė, gėrimai (išskyrus vyną ir šampaną buteliuose), pasveikinimo kokteilis; žemė (golfas, apšviesti teniso kortai) ir vandens sportas (nemotorizuotas), sporto salė ir vakarinės programos. Viešbutyje yra 66 kambariai, įskaitant 49 liukso numerius su sūkurine vonia, 13 liukso numerių su privačiu baseinu ir 4 karališkus privataus baseino liukso numerius. // Atnaujinta 05 sausio 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Viešbutis yra pietvakarinėje salos pakrantėje, tiesiai vaizdingame Grand Anse paplūdimyje, 3 mylių ilgio. Salos sostinę Sent Džordžą galima pasiekti per 15-20 minučių, o Point Salines tarptautinį oro uostą – per 10 minučių.

Paslaugos viešbutyje

  • renovacijos metai

Numeriai

Kambariai yra skoningai dekoruoti atogrąžų stiliumi ir pelnytai nusipelno aukščiausios 5* viešbučio kategorijos.
Kiekviename kambaryje yra oro kondicionierius, ventiliatorius, kabelinė televizija, mini baras, kavos ir arbatos ruošimo rinkinys, telefonas, plaukų džiovintuvas, radijas, lygintuvas, seifas. Kiekviename kambaryje yra atskira terasa arba balkonas ir masažinė vonia.
17 apartamentų yra su privačiais baseinais. 4 aukščiausios kategorijos apartamentuose yra didesnis baseinas ir papildomai sauna bei deginimosi terasa.
numeriai 9
paslauga 9
švara 9
maistas 9
infrastruktūra 9
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

Atsiliepimai apie Spice Island Beach Resort 5*
9.0 iš 10 0 | iš 4 viešbučių Jurgio Šv

Mano medaus mėnuo 2011 Sausio 03 Įvertinimas 9.0

Ž inoma, daugelis iš mū sų prisimena dainos apie Grenadą ž odž ius. Tač iau retas ž ino, kad Grenados kurortuose ir vieš buč iuose vos per 10 minuč ių galite puikiai pailsė ti, susipaž inti su š ios š lovingos salos ir pagrindinio jos miesto – Š v.
„Spuce Island Beach ...


3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai