Ii eilė nuo jūros
Smėlio paplūdimys

Viešbučio aprašymas Abou Nawas Sunrise 3*

Viešbutis įsikūręs pakrantėje, kurortinėje turistinėje zonoje į šiaurę nuo Monastiro miesto. Atstumas iki Suso miesto yra 12 km, o iki Monastiro centro - 10 km, Monastiro oro uosto - 5 km, Tuniso - 160 km. Viešbutis susideda iš dviejų aukštų vasarnamių komplekso ir didelės žalios parko zonos. Netoli viešbučio yra golfo klubas ir puiki jojimo mokykla. Viešbutyje yra didelis restoranas (380 vietų), baras, kavinė ir picerija.
Jame yra baseinas ir prekybos pasažas. Vakare vyksta pramoginiai renginiai ir diskoteka. Taip pat tarp pramogų: 6 teniso kortai, futbolo aikštelė, šaudymas iš lanko, aerobika, dviračių nuoma, milžiniški šachmatai, biliardas, vandens sportas, burlenčių sportas. Galite išsinuomoti automobilį ir savarankiškai apžiūrėti apylinkes.
Vaikams viešbutyje yra vaikų mini klubas (4-12 metų), vaikiškas baseinas, žaidimų aikštelė, pagal pageidavimą teikiamos auklės paslaugos.
Iš viso viešbutyje yra 271 kambarys, kuriame yra: dušas arba vonia, oro kondicionierius, telefonas, mini šaldytuvas ir balkonas / terasa. // Atnaujinta 17 kovo 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Paplūdimys

  • II eilė nuo jūros
  • miesto paplūdimys
  • smėlio paplūdimys
  • gultai
  • skėčiai

Panašūs viešbučiai

Artimiausi viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai