Viešbučio aprašymas Eden Amsterdam American Hotel 4*

Šiame viešbutyje elegantiškas Art Deco paveldas dera su šiuolaikiniais patogumais ir unikalia XX a. XX a. Viešbutis „Amsterdam American“ yra Leidseplein aikštės pakraštyje, už 75 metrų nuo Delamare teatro. veikia nemokamas belaidis internetas.

Amsterdam American Hotel - Hampshire Eden siūlo kambarius su oro kondicionieriais ir ypač ilgomis lovomis. Numeriuose yra palydovinius kanalus rodantys plokščiaekraniai televizoriai, mini barai ir kavos bei arbatos ruošimo rinkiniai. Iš kai kurių numerių atsiveria kanalo arba Leidseplein vaizdai.

Svečiai gali mėgautis tarptautinės virtuvės patiekalais paprastoje „American Café“ su atkurtomis skliautinėmis lubomis. Vasarą svečiai gali atsipalaiduoti ramioje terasoje su vaizdu į gatvę. Jaukus baras siūlo kokteilius. Po pietų galite užsisakyti popietės arbatos su arbata.

Iki Muziejų kvartalo, kuriame yra Van Gogo muziejus, nueisite per 10 minučių. „American Hotel“ yra 5 minutės pėsčiomis nuo Vondelpark ir P.S. Hoofdstraat. Priešais viešbutį yra Leidseplein tramvajų stotelė, iš kurios tiesiogiai nuvažiuosite iki Amsterdamo centrinės stoties.

Viešbučio kambariai: 175 // Atnaujinta 05 sausio 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai