Viešbučio aprašymas Four Seasons Hotel Sydney 5*

Iš viešbučio „Four Seasons“ atsiveria vaizdas į istorines Sidnėjaus uolas. Jis siūlo nemokamą belaidį internetą, barą, restoraną, treniruoklių centrą ir baseiną. Iš prabangių kambarių atsiveria panoraminiai Sidnėjaus operos teatro ir Circular Quay vaizdai.
„Four Seasons Sydney“ siūlo kruopščiai suprojektuotus ir skoningai įrengtus kambarius su aukščiausios klasės patogumais. Visuose kambariuose yra LCD televizoriai, „iPod“ prijungimo stotelės ir nemokami „Appelles“ higienos reikmenys.
Restorane „Pei-Modern“ patiekiami aukštos kokybės šiuolaikiški patiekalai, gaminami australiškoje malkomis kūrenamoje krosnyje ir ant grotelių. „Grain“ bare siūlomas kokteilių, vynų, alaus ir stipriųjų gėrimų pasirinkimas.
„Four Seasons“ viešbutyje yra modernus, visiškai įrengtas 350 m² ploto treniruoklių centras su sauna. Be to, svečiai gali apsilankyti SPA ir sveikatingumo centre bei užsisakyti odos procedūrų ir įvairių atpalaiduojančių masažų. Pageidaujantiems svečiams teikiamos pervežimo į ir iš oro uosto paslaugos. // Atnaujinta 03 sausio 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai