Viešbučio aprašymas Golden Orange Apart 3*

Šiame Armulatan rajone įsikūrusiame šeimai priklausančiame apartamentų viešbutyje siūlomi numeriai su oro kondicionieriais, virtuvėmis ir balkonais. Vos už 2,5 km nuo Marmario paplūdimio įsikūrusiame apartamentų viešbutyje yra lauko baseinas.
Visose „Golden Orange Hotel“ studijose ir apartamentuose yra vonios kambariai su plaukų džiovintuvais, individualus šildymas ir nuomojami seifai. Visose virtuvėlėse yra šaldytuvai ir kavos bei arbatos ruošimo rinkiniai.
„Golden Orange“ viešbučio restorano meniu siūlomi vietiniai valgiai, įskaitant kebabus ir žuvies troškinius. Svečiai gali mėgautis kokteiliais ir sultimis prie baseino esančiame bare.
Jauniesiems svečiams įrengta vaikų žaidimų aikštelė ir baseinas. Visose bendrose viešbučio patalpose, įskaitant poilsio kambarį, veikia nemokamas internetas.
Visą parą dirbančios registratūros darbuotojai siūlo automobilių ir dviračių nuomos paslaugas svečiams, norintiems apžiūrėti Marmarį ir Viduržemio jūros paplūdimius. Už 500 metrų nuo viešbučio yra miesto centras, kuriame gausu parduotuvių, kavinių ir restoranų. // Atnaujinta 03 sausio 2023
Kainų grafikas
05
Sk
06
Pr
07
An
08
Tr
09
Th
10
Pn
11
Št
12
Sk
13
Pr
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra
Kainų grafikas
05
Sk
06
Pr
07
An
08
Tr
09
Th
10
Pn
11
Št
12
Sk
13
Pr
14
An
15
Tr
16
Th
17
Pn
18
Št
19
Sk
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

Rekomenduojami viešbučiai.

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai