Viešbučio aprašymas Hodelpa Tropical 4*

Viešbutis yra Playa Bavaro, 220 km nuo Santo Domingo oro uosto ir 190 km nuo Punta Cana. // Atnaujinta 04 sausio 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Paplūdimys

Smėlio paplūdimys su gultais ir skėčiais.

Paslaugos viešbutyje

- mini turgelis; - butikas; - Interneto kavinė; - automobilių ir dviračių nuoma; - konferencijų salė 250 žmonių. Pramogos ir sportas: - 2 baseinai; - sporto salė; - pirtis; - nardymo pamokos baseine (1 per savaitę); - tenisas; - aerobika; - Vandensvydis; - Paplūdimio tinklinis; - paviršinis nardymas; - buriavimas; - burlenčių sportas; - kanojos; - stalo žaidimai; - Areito diskoteka ir alaus namai. Vaikams: - klubas vaikams nuo 4 iki 12 metų (nuo 09:00 iki 17:30) ir paaugliams nuo 12 iki 17 metų (nuo 09:00 iki 18:00); - auklės paslaugos. Restoranai, barai: - tarptautinis restoranas, kuriame patiekiami švediško stalo pusryčiai, pietūs ir vakarienė; - „Rodizzio“ (užsakymas iš anksto) – specializuojasi mėsos patiekaluose; - „El Pilon“ (užsisakius iš anksto) – bendraujama su vietine virtuve. - 3 barai - vestibiulio baras, Canoa Snack, paplūdimio baras.

Numeriai

Viešbutyje yra 310 kambarių (superior ir šeimos). Geresnieji kambariai yra dviejų aukštų vilose su vaizdu į atogrąžų sodą ir su labai didele lova arba dviem didelėmis lovomis. Šeimos kambariai yra trijų aukštų pastatuose, juose yra du miegamieji su po dvi lovas, balkonas su dviem įėjimais, du vonios kambariai, svetainė su mini baru ir dviem papildomomis lovomis.

Numeriuose

oro kondicionavimas; - balkonas; - telefonas; - kabelinė televizija; - Plaukų džiovintuvas; - seifas kai kuriuose kambariuose.

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai