Viešbučio aprašymas La Ferme de Mon Pere 4*

Iš pradžių viešbutis buvo restoranas – vienas žinomiausių Savojoje. Už savo populiarumą jis dėkingas virtuvės šefui Markui Veyrai, garsiam kulinarijos specialistui, apdovanotam dviem Michelin žvaigždėmis. Jo stilius remiasi senosiomis Savojų virtuvės tradicijomis. Maisto ruošimui naudojamos vietinės daržovės, mėsa, prieskoniai. 2002 m., be restorano salės, buvo atidaryti pirmieji svečių kambariai. Dabar viešbutyje yra devyni skirtingi kambariai. Jų interjerus sukūrė pats Markas Weiras. Apdailoje panaudotas originalus ryškios keramikos ir natūralaus medžio derinys. Viešbutis dirba nuo gruodžio iki balandžio. // Atnaujinta 17 kovo 2023
Kainų grafikas
15
Tr
16
Th
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Paslaugos viešbutyje

  • renovacijos metai
Kainų grafikas
15
Tr
16
Th
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
29
Tr
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai