Viešbučio aprašymas La Ferme de Mon Pere 4*
Iš pradžių viešbutis buvo restoranas – vienas žinomiausių Savojoje. Už savo populiarumą jis dėkingas virtuvės šefui Markui Veyrai, garsiam kulinarijos specialistui, apdovanotam dviem Michelin žvaigždėmis. Jo stilius remiasi senosiomis Savojų virtuvės tradicijomis. Maisto ruošimui naudojamos vietinės daržovės, mėsa, prieskoniai. 2002 m., be restorano salės, buvo atidaryti pirmieji svečių kambariai. Dabar viešbutyje yra devyni skirtingi kambariai. Jų interjerus sukūrė pats Markas Weiras. Apdailoje panaudotas originalus ryškios keramikos ir natūralaus medžio derinys. Viešbutis dirba nuo gruodžio iki balandžio.
// Atnaujinta 17 kovo 2023
Kainų grafikas
Į šį viešbutį kelionių nėra
Paslaugos viešbutyje
- renovacijos metai
Kainų grafikas
Į šį viešbutį kelionių nėra