Viešbučio aprašymas Les Fermes De Marie 5*

„Les Fermes de Marie“ yra vos 10 minučių pėsčiomis nuo Megeve centro. Jis yra ramioje vietoje, kuri puikiai tinka slidinėjimui ar atpalaiduojančiam pabėgimui užmiestyje. veikia nemokamas belaidis internetas. Viešbutis siūlo nemokamą pervežimą į Megeve ir slidininkų keltuvus.
„Les Fermes de Marie“ kambariai yra įrengti tipišku Haute-Savoie stiliumi, juose yra palydovinė televizija ir belaidis internetas.
Svečiai gali naudotis viešbučio treniruoklių sale ir baseinu. „Pure Altitude Spa“ siūlo jauninančias ir atpalaiduojančias procedūras. Svečiai gali sėdėti prie židinio su gėrimu ir nuspręsti, kur eiti vakarienės. Viešbutis taip pat gali suorganizuoti svečiams taksi.
Tradiciniame restorane „Fermes de Marie“ patiekiami gardūs sezoniniai patiekalai, o restorane „Alpin“ žiemos sezono metu patiekiami regioniniai sūriai ir ant grotelių kepti patiekalai. Netoliese yra kitų restoranų, įskaitant „Les Enfants Terribles“, „L'Apette“ ir „L'Alpage“ (veikia vasaros sezono metu). // Atnaujinta 17 kovo 2023
Kainų grafikas
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra
Kainų grafikas
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
29
Tr
30
Th
31
Pn
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

4 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Prabangus viešbutis