Viešbučio aprašymas Lotus Pang Suan Kaew Hotel 4*

„Lotus“ viešbutis yra tiesiogiai sujungtas su Kad Suan Kaew prekybos kompleksu ir atsiveria vaizdas į kalnus. Jame yra 6 restoranai, lauko baseinas, treniruoklių salė ir sauna.
Viešbutis „Lotus Pang Suan Kaew“ įsikūręs Chiang Mai centre, už 5 minučių kelio pėsčiomis nuo Nimman Hemin kelio, garsėjančio savo parduotuvėmis. Iki Chiang Mai tarptautinio oro uosto nuvažiuosite per 10 minučių. Miesto pėsčiųjų gatvės, kuriose eismas šeštadieniais ir sekmadieniais uždarytas, yra mažiau nei už 2 km nuo viešbučio.
Erdviuose „Lotus Hotel“ kambariuose yra oro kondicionieriai, svetainės zonos ir rašomieji stalai. ir vonios kambarys su plaukų džiovintuvu. mini baras ir kabelinius kanalus rodantis televizorius.
Dviejuose viešbučio restoranuose patiekiami tarptautiniai pusryčiai. Restorane „San Phak Wan“ patiekiami tarptautiniai savitarnos pietūs. Vakarienei jums bus pasiūlyti à la carte patiekalai. Be to, vakarais čia skamba gyva muzika. Kituose 2 viešbučio „Lotus“ restoranuose vakarais patiekiami tradiciniai saldumynai ir europietiški valgiai. Viešbutyje taip pat yra baras.
Viešbutyje „Pang Suan Kaew“ yra verslo centras ir ekskursijų informacijos punktas. Prekybos centre „Kad Suan Kaew“ siūlomos įvairios laisvalaikio pramogos, įskaitant karaokę ir boulingą. // Atnaujinta 17 kovo 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

4 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Prašmatnus viešbutis