Viešbučio aprašymas Melia Santo Domingo 5*

Garsios ispanų grupės SOL MELIA viešbutis įsikūręs pačioje Santo Domingo širdyje, iš kurios atsiveria nuostabus vaizdas į Karibų jūrą ir viso miesto panorama. Šalia viešbučio yra komercinė, finansinė miesto dalis, taip pat vakaro pramogų centrai. Vos 5 minutės nuo miesto centro ir 2 km nuo garsiojo kolonijinio Santo Domingo kvartalo. // Atnaujinta 04 sausio 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Iki Las Americas tarptautinio oro uosto automobiliu nuvažiuosite per 35 minutes.

Paslaugos viešbutyje

3 restoranai, 2 barai, 8 konferencijų salės, kazino, suvenyrų parduotuvė - $, automobilių stovėjimo aikštelė - $, prekybos galerija - $, nedidelis parkas, baseinas, treniruoklių centras, 2 teniso kortai.

Numeriai

Viešbutyje yra 245 kambariai, iš jų 1 prezidentas, 8 apartamentai, 8 mažieji apartamentai. Dviejuose viršutiniuose aukštuose teikiamos ROYAL SERVICE paslaugos. Šiuose aukštuose yra 1 prezidentas, karališkasis mažasis liukso numeris ir 75 prabangūs kambariai.

Numeriuose

oro kondicionierius, palydovinė televizija, telefonas - $, mini baras - $, seifas - $, vonios kambarys, plaukų džiovintuvas, interneto prieiga - $, vaizdo konsolė - $, žaidimų konsolė Nintendo - $, daugumoje kambarių yra balkonas su vaizdu į Karibų jūra.

Panašūs viešbučiai

Artimiausi viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai