Pierre & Vacances Premium Les Alpages de Chantel 4*

Viešbučio aprašymas Pierre & Vacances Premium Les Alpages de Chantel 4*

Kompleksas užima keturias Savojos stiliaus akmens ir medžio namelius ir yra ramioje kurorto vietoje, 1800 metrų aukštyje, 10 minučių pėsčiomis nuo centro. Nameliai yra vaizdingame miške, iš kurio lengva pasiekti šlaitus. Pro apartamentų langus galima grožėtis įspūdinga Les Arcs slėnio panorama. Svečiams nemokamas – pervežimas į kurorto centrą. Žavesys ir komfortas, personalo svetingumas ir šiluma, žavinga slėnio panorama yra išskirtiniai viešbučio bruožai. // Atnaujinta 11 rugpjūčio 2022
Į šį viešbutį kelionių nėra

Paslaugos viešbutyje

Šildomas uždaras baseinas, slidinėjimas ir snieglenčių sportas, slidinėjimo inventoriaus nuoma, slidinėjimo kambarys, sporto salė, treniruoklių centras, sauna, soliariumas, turkiška pirtis, biliardas, žaidimų kambarys, bagažo saugykla, restoranas, kepykla, židinio kambarys su televizoriumi, skalbykla, automobilių stovėjimo aikštelė.

Numeriai

Viešbutyje yra 180 apartamentų. Apartamentai yra 4 dviejų aukštų nameliuose, sujungtuose vienas su kitu. Yra 2, 3, 4 ir 5 kambarių apartamentai, kuriuose gali apsistoti nuo 6 iki 9 žmonių.

2 kambarių apartamentai (4 asmenims) - miegamasis su dvigule lova, papildomas mažas miegamasis su dviaukšte lova, svetainė, vonios kambarys. Apartamentuose yra: balkonas, telefonas, televizorius, pilnai įrengta virtuvė.

2 kambarių butas (6 žmonėms) - svetainė su sulankstoma lova arba dviem viengulėmis lovomis, miegamasis su dviem viengulėmis lovomis, namelis su dviaukšte lova, vonios kambarys. Apartamentuose yra: balkonas, telefonas, televizorius, pilnai įrengta virtuvė.

3 kambarių butas (6 asmenims) - svetainė su sulankstoma lova arba dviem viengulėmis lovomis, miegamasis su dviem viengulėmis lovomis, miegamasis su dviaukšte lova arba dviem viengulėmis lovomis, vonios kambarys. Apartamentuose yra: balkonas, telefonas, televizorius, pilnai įrengta virtuvė.

3 kambarių apartamentai su mezoninu (6 asmenims) - svetainė su sulankstoma lova arba dviem viengulėmis lovomis, miegamasis su dviem viengulėmis lovomis, antresolė su dviaukšte lova arba dviem viengulėmis lovomis, svetainė, vonios kambarys. Apartamentuose yra: balkonas, telefonas, televizorius, pilnai įrengta virtuvė.

3 kambarių butas (8 žmonėms) - svetainė su sulankstoma lova arba su dviem viengulėmis lovomis, du miegamieji su dviem viengulėmis lovomis, namelis su dviaukšte lova arba antresolėje su dviem viengulėmis lovomis, 2 vonios kambariai. Apartamentuose yra: balkonas, telefonas, televizorius, pilnai įrengta virtuvė.

4 kambarių butas (8 žmonėms) - 3 miegamieji, svetainė, 2 vonios kambariai. Apartamentuose yra: balkonas, telefonas, televizorius, pilnai įrengta virtuvė.

4 kambarių apartamentai su mezoninu (8 žmonėms) - svetainė su sulankstoma lova arba dviem viengulėmis lovomis, du miegamieji su dviem viengulėmis lovomis, miegamasis su dviaukšte lova arba dviem viengulėmis lovomis, svetainė, 2 vonios kambariai. Apartamentuose yra: balkonas, telefonas, televizorius, pilnai įrengta virtuvė.

4 kambarių butas su (8-9 žmonėms) - svetainė su sulankstoma lova arba dviem viengulėmis lovomis, miegamasis su dviem viengulėmis lovomis, du miegamieji su dviem viengulėmis lovomis antresolėje, 2 vonios kambariai. Apartamentuose yra: balkonas, telefonas, televizorius, pilnai įrengta virtuvė.

5 kambarių butas su mezoninu (8-9 žmonėms) - svetainė su sulankstoma viengule lova, miegamasis su dviem viengulėmis lovomis, trys miegamieji antresolėje (du miegamieji su dviem viengulėmis lovomis ir mažas miegamasis su dviaukšte lova lova), svetainė su viengule lova – sofa, 2 vonios kambariai. Apartamentuose yra: balkonas, telefonas, televizorius, pilnai įrengta virtuvė.

Panašūs viešbučiai

4 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Prabangus viešbutis