Viešbučio aprašymas Suriwongse Hotel Chiang Mai 4*

Vos už keleto žingsnių nuo Chiang Mai naktinio turgaus įsikūrusiame viešbutyje „Suriwongse Chiang Mai“ siūloma apsistoti erdviuose šiuolaikiško tailandietiško interjero numeriuose su oro kondicionieriais ir kabelinius kanalus rodančiais plokščiaekraniais televizoriais. Viešbutyje yra 3 restoranai ir visą parą teikiamos kambarių tarnybos paslaugos.
„Chiang Mai Suriwongse“ viešbutis yra maždaug 15 minučių pėsčiomis nuo istorinių Chiang Mai senamiesčio šventyklų. Per 10 minučių iš viešbučio nuvažiuosite iki Chiang Mai tarptautinio oro uosto. Automobilius galėsite pasistatyti nemokamoje aikštelėje.
Kambariuose yra tamsaus medžio baldai, sofos, arbatos ir kavos ruošimo rinkiniai, o pro langus atsiveria Doi Suthep arba miesto vaizdai. Be to, yra vonia su plaukų džiovintuvu.
Dėl kelionių ir skalbimo informacijos kreipkitės į visą parą dirbančią registratūrą. Be to, galite naudotis interneto svetaine.
Restorane „Fuengfah“ patiekiami savitarnos pusryčiai, tajų virtuvės patiekalai ir vakaro pramogos. Restorane „Le Bistrot“ galėsite paskanauti europietiškų ir Viduržemio jūros regiono patiekalų. // Atnaujinta 18 kovo 2023
Kainų grafikas
30
An
balandis
01
Tr
02
Th
03
Pn
04
Št
05
Sk
06
Pr
07
An
08
Tr
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra
Kainų grafikas
30
An
balandis
01
Tr
02
Th
03
Pn
04
Št
05
Sk
06
Pr
07
An
08
Tr
09
Th
10
Pn
11
Št
12
Sk
13
Pr
14
An
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai