Viešbučio aprašymas InterContinental Tahiti Resort & Spa 5*

Šis prabangus kurortas yra privačiame paplūdimyje. Jame yra bekraštis baseinas smėlėtu dugnu ir baras prie baseino. Iš viešbučio vasarnamių, įrengtų ant polių tiesiai virš vandens, atsiveria nuostabūs lagūnos, rifo ir vandenyno panoraminiai vaizdai.
„InterContinental Tahiti Resort“ yra mažiau nei 5 minutės kelio automobiliu nuo Faaa tarptautinio oro uosto. Per 10 minučių nuvažiuosite iki Papetės miesto centro muziejų, parduotuvių, meno galerijų, turgaus ir naktinių pramogų vietų.
Visuose kambariuose yra balkonai su vaizdu į lagūną arba sodą. Visuose kambariuose yra kabelinė televizija. Kiekviename yra atskiras vonios kambarys su vonia. Nameliai pastatyti ant polių tiesiai virš vandens. Iš kiekvienos atskiros saulės terasos galite nusileisti tiesiai į marias.
Viešbutyje yra nardymo centras ir akvariumas po atviru dangumi. Teritorijoje yra teniso kortai. „Deep Nature Spa“ su „Algotherm“ produktais yra poilsio zona su garų pirtimi ir treniruoklių sale su vaizdu į lagūną.
Virš vandens esantis restoranas „Le Lotus“ yra susijęs su „L'Auberge de l'Ill“ – prancūziškos virtuvės restoranu, apdovanotu 3 „Michelin“ žvaigždėmis. Restorane „Tiare“ patiekiami lengvi valgiai, sveikos salotos, šviežia žuvis ir mėsa iš Naujosios Zelandijos. // Atnaujinta 18 kovo 2023
Kainų grafikas
02
Th
03
Pn
04
Št
05
Sk
06
Pr
07
An
08
Tr
09
Th
10
Pn
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra
Kainų grafikas
02
Th
03
Pn
04
Št
05
Sk
06
Pr
07
An
08
Tr
09
Th
10
Pn
11
Št
12
Sk
13
Pr
14
An
15
Tr
16
Th
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai