Viešbučio aprašymas Vana Wiru 4*

Daugiaaukštis viešbutis Talino verslo dalyje, netoli senamiesčio. Susideda iš 23 aukštų pastato. Netoliese yra gyvas rajonas su diskotekomis, restoranais, parduotuvėmis.

1950 m. pastatytas viešbučio pastatas buvo visiškai atnaujintas ir nuo 2002 m. rudens veikia kaip viešbutis.

„Vana Wiru“ priklauso „Baltic Hotel Group“ grupei. // Atnaujinta 13 rugpjūčio 2022
Į šį viešbutį kelionių nėra

Paslaugos viešbutyje

Restoranas, populiarus viskio baras BOGURT, baras vestibiulyje, seifas registratūroje (nemokamas), valiutos keitykla, kirpykla, grožio salonas, automobilių nuoma, prekybos centras VIRU, didelis naktinis klubas CAFE AMIGO (įėjimas nemokamas), 3 pirtys, įskaitant vienas su nedideliu baseinu 2 x 3 m, kongresų centras su 6 salėmis 6-120 žmonių, nesaugoma automobilių stovėjimo aikštelė nemokama, interneto kampelis.
  • renovacijos metai

Numeriai

VIRU KLASĖ: bendras vonios kambarys: WC, vonia arba dušas, plaukų džiovintuvas, dozatorius, kelnių presas, mini baras, palydovinė televizija (yra rusiškas kanalas), tiesioginis telefonas. Kambariai nedideli, daugiausiai gali apsistoti 3 žmonės.

VERSLO KLASĖS KAMBARYS: didesnis nei STANDARTiniame kambaryje (22-30 kv.m), papildomai įrengtas seifas, kavos ir arbatos ruošimo aparatai (nemokamai), interneto prieiga per televizorių, didelis higienos reikmenų asortimentas. Svečiams suteikiami chalatai. Daugiausiai gali apsistoti 2 suaugusieji. + 2 vaikai kambaryje.

DELUXE: plotas 42 kv.m, papildomai sumontuotos paslaugos ir įranga panaši į VERSLO KLASĖS kambarį, faksas ir darbo stalas. Yra DELUXE kambarių su pirtimi ir be pirties, skiriasi kaina.

SUITE (3): 50-66 kv.m., vienas kambarys stumdomomis durimis gali būti padalintas į miegamąjį ir nedidelę svetainę. Į kainą įskaičiuotos tos pačios paslaugos kaip ir VERSLO kambarių svečiams. Yra SUITE kambarių su pirtimi ir be jos, skiriasi kaina. Daugiausiai gali apsistoti 4 suaugusieji. + 2 vaikai.

Adresas

Viry Valjak 4, Talinas 101 11
numeriai 10
paslauga 9
švara 10
maistas 10
infrastruktūra 9
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

Atsiliepimai apie Vana Wiru 4*
9.0 iš 10 0 | iš 79 viešbučių Talinas

Naujieji metai Talino centre 2006 Sausio 26 Įvertinimas 9.0

Vartydami pasiū lymus dė l naujametinių kelionių , vė l nukreipė me ž vilgsnį į Estiją . Sprę skite patys, kur dar galite sutikti Naujuosius metus puikiame vieš butyje miesto centre už.870 dolerių , į skaitant traukinio bilietus, nakvynę vieš butyje 4 dienoms, Naujų j...


3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai