Viešbučio aprašymas Le Meridien Moscow Country Club 5*

Golfo klubas yra nuostabiame beržyne, tarp vaizdingų ežerų, maždaug 120 hektarų plote. Idėja sukurti pasaulinio lygio golfo aikštyną Rusijoje kilo, kai čia buvo pakviestas žinomas amerikiečių verslininkas Armandas Hammeris. Jo vizito tikslas buvo nustatyti... ką Rusija turėtų daryti, kad čia pritrauktų Vakarų verslą? Paaiškėjo, kad mums reikia... limuzinų ir golfo!

„Le Meridian Moscow“ užmiesčio klubas siūlo platų paslaugų spektrą kūnui stiprinti ir tonusui gerinti. Pasupkite ir pagerinkite savo negalią mūsų 72 taktų golfo aikštyne, kurį sukūrė p. Robertas Trentas Jonesas jaunesnysis, suteikite energijos mūsų pasaulinio lygio fitneso ir kūno rengybos centre ir patempkite raumenis mūsų kūno rengybos centre arba tiesiog puikiai praleiskite laiką mūsų sporto centre. lauko ir vidaus sporto aikštelės. // Atnaujinta 11 rugpjūčio 2022
Kainų grafikas
10
Pn
11
Št
12
Sk
13
Pr
14
An
15
Tr
16
Th
17
Pn
18
Št
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Maskvos užmiesčio klubas „Le Meridien“ įsikūręs 40 km nuo Kremliaus ir 15 km nuo Maskvos žiedinio kelio. Svarbiausi skrydžiai atskrenda į Šeremetjevo g. 2, iki žiedinio kelio tik 35 km. Klubas organizuoja pervežimus į oro uostą ir miestą prašymas. „Le Meridien Moscow Country Club“ gali organizuoti sraigtasparnių nusileidimą savo patalpose.

Paslaugos viešbutyje

vaizdingi ežerai maždaug 120 hektarų plote. Idėja sukurti pasaulinio lygio golfo aikštyną Rusijoje kilo, kai čia buvo pakviestas žinomas amerikiečių verslininkas Armandas Hammeris. Jo vizito tikslas buvo nustatyti... ką Rusija turėtų daryti, kad čia pritrauktų Vakarų verslą? Paaiškėjo, kad mums reikia... limuzinų ir golfo!

„Le Meridien Moscow Country Club“ siūlo platų paslaugų spektrą, atitinkantį bet kokius poreikius.Mūsų konferencijų centras gali priimti bet kokią grupę iki 300 žmonių. Klube yra: 10 modernių posėdžių salių viešbutyje Pokylių salė 150 vietų 247 vietų auditorija su garso ir vaizdo aparatūra Individualūs verslo renginiai Profesionalūs restorano skyriaus darbuotojai 3 atskiri kambariai Klubo Namo palapinėse, kuriose telpa iki 300 vietų. žmonių Visos konferencijų salės yra pilnai įrengtos naujausiomis technologijomis. Be erdvių patalpų, siūlome profesionalius AV specialistus, sinchroninio vertimo sistemą ir verslo centrą, kuriam vadovauja gerai apmokyti darbuotojai.

Numeriai

„Le Meridien Moscow Country Club“ siūlo 131 kambarį, įskaitant 8 liukso numerius su sūkurine vonia ir 2 prezidentinius kambarius su sūkurine vonia ir privačia sauna.

Vaikų taisyklės (iki 12 metų) - jei vaikas gyvena kambaryje su tėvais (1 vaikas kambaryje), viešnagė jam bus nemokama.
- jei vaikas gyvena atskirame kambaryje, jam taikoma 25% nuolaida

Numeriuose

Visi kambariai yra erdvūs ir suprojektuoti patogiai, įskaitant šiuos patogumus: elektroninė raktų kortelė, oro kondicionierius, mini baras, 3 telefonai, kompiuterio jungtis, tualetas, mini seifas, interaktyvi palydovinė televizija, šildomos vonios grindys ir rankšluosčių laikiklis, plaukų džiovintuvas ir veidrodžiai. .Mūsų viešbutyje apsistojantys svečiai mėgaujasi nuostabiu vaizdu į sodus ir vešlią veją vasarą bei nepriekaištingą vaizdingą kraštovaizdį žiemą – visa tai suteikia ramybės ir ramybės pojūtį.
numeriai 10
paslauga 10
švara 10
maistas 10
infrastruktūra 10
Kainų grafikas
10
Pn
11
Št
12
Sk
13
Pr
14
An
15
Tr
16
Th
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

Atsiliepimai apie Le Meridien Moscow Country Club 5*
10.0 iš 10 2 apžvalgos | iš 120 viešbučių Maskva

Ačiū už dėmesį ir jaukią atmosferą! 2021 Rugsėjo 24 Įvertinimas 10.0

Š ią vietą poilsiui renkamė s ne pirmą kartą , visada pavyksta gerai pailsė ti. Vieš butis mums labai patiko, 5 ž vaigž dutė s nusipelnė . Kambariai yra modernū s ir klasikinio stiliaus. Kambariuose nė ra nė dulkė s. Puikū s mediniai baldai. Atkreipiu dė mesį , kad...


Labai patiko 2021 Rugpjūčio 21 Įvertinimas 10.0

Į Maskvos už miesč io klubą jie atvyko specialiai tam, kad vaikai galė tų iš bandyti golfą , seniai apie tai svajojo, tač iau treniruotė ms vietų praktiš kai nė ra, o ir kokybė nelabai gera. Neseniai suž inojau, kad č ia gali ž aisti ne tik suaugusieji, bet ir vaikai. Atvyko...


Patogus poilsis 2021 Liepos 09 Įvertinimas 10.0

Mes daž nai su š eima iš vykstame aplankyti tokio graž aus ir viliojanč io komplekso, vadinamo Maskvos už miesč io klubu. Č ia yra viskas, ko reikia patogiai vieš nagei. Mano vyras mė gsta ž vejoti, o mes su vaikais maudomė s baseine. Kambariai yra gerai į rengti ir idealiai š varū s....


3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai