Рэдиссон САС Лазурная Парк-Отель 4*

Viešbučio aprašymas Рэдиссон САС Лазурная Парк-Отель 4*

Naujas keturių žvaigždučių viešbučių kompleksas Radisson SAS Lazurnaya tinkle. Jis įsikūręs pačiame Sočio centre, Juodosios jūros pakrantėje. Puikus mėlyno stiklo pastatas (buvęs Leningrado viešbutis) puikiai dera su subtropinės žalumos grožiu ir žydra jūra. Netoli jo yra jūrų uostas, Mayak vandens parkas, Festivalny koncertų salė ir žiemos teatras. Nuo oro uosto iki viešbučio – 30 minučių kelio automobiliu, nuo Sočio geležinkelio stoties – 10 minučių.

Daugiafunkcis verslo centras (6 konferencijų salės, asmeniniai kompiuteriai, spausdintuvai, faksai, kopijavimo aparatai, grafiniai projektoriai, ekraniniai skaidrių projektoriai, profesionalios vertimo paslaugos). Verslo centras, kuriame telpa iki 250 žmonių.Salė „Topazas“, talpinanti 60 žmonių.
Salė „Opal“ B>, talpa 30 žmonių.
Ruby Hall, talpa 30 žmonių
Biryusa Hall, talpa 30 žmonių
Sapphire Hall , talpinanti 25 žmones.
Salė „Deimantė“, talpinanti 15-20 žmonių. // Atnaujinta 11 rugpjūčio 2022
Į šį viešbutį kelionių nėra

Paslaugos viešbutyje

Kambarių aptarnavimas visą parą, restoranas „Vremena Goda“, ledainė, vestibiulio baras, naktinis klubas, sveikatingumo centras (mankštos, sauna su baseinu, rusiška pirtis, arbata, vaisiai) – už papildomą mokestį, grožio salonas, masažas, seifas , bagažo saugykla (nemokama), automobilių nuoma, nedidelė saugoma aikštelė (nemokama), įvairios ekskursijos. Jūsų paslaugoms – du lauko baseinai, esantys 2-o viešbučio aukšto terasoje. Baseinai dirba visą parą.

Numeriai

Modernus 11 aukštų pastatas su 447 kambariais. Viešbutis siūlo 6 kambarių tipų Audio Suite, Senior Suite, Premium Suite, Casanova, < B>prabangius apartamentus


Standartinis kambarys – jaukus vieno kambario liukso numeris su viena plačia prancūziška lova arba dviem atskiromis lovomis, esantis 2-11 aukštuose. Kambaryje su vonios kambariu yra drabužių spinta, tualetinis staliukas su kėde, fotelis, kavos staliukas, taip pat yra telefonas. Tik 20 standartinių kampinių kambarių turi nedidelius balkonus.

Šeimos kambarys: Jaukus dviejų kambarių liukso numeris be balkono yra 4 ir 5 aukštuose. Yra viskas, ko reikia geroms šeimos atostogoms: plati prancūziška lova - viename kambaryje, 2 viengulės lovos - kitame kambaryje; taip pat kiekviename kambaryje yra drabužių spinta, tualetinis staliukas, kavos staliukas, fotelis, televizorius, telefonas, vonios kambarys.
Abu kambariai turi atskirą išėjimą į koridorių.

Studijos liukso numeris: erdvus vieno kambario liukso numeris su balkonu, kiekviename svečių aukšte nuo 2 iki 11. Įrengta didelė prancūziška lova, minkšti baldai (išlankstoma sofa ir 2 foteliai). Visuose viešbučio kambariuose yra kavos staliukas, komoda, tualetinis staliukas, drabužių spinta, telefonas, televizorius ir plaukų džiovintuvas vonios kambaryje

Senior Suite: Skoningai įrengtas erdvus vieno kambario liukso numeris su balkonu yra tik 11 aukšte. Įrengta didelė prancūziška lova, minkšti baldai (išlankstoma sofa ir 2 foteliai). Suite „SENIOR“ nuo apartamentų „Studio“ skiriasi didesniu plotu. Visuose viešbučio kambariuose yra kavos staliukas, komoda, tualetinis staliukas, drabužių spinta, taip pat telefonas ir televizorius bei plaukų džiovintuvas vonios kambaryje.

Premium Suite: patogus kambarys be balkono, yra tik 10 ir 11 aukštuose. Kambario erdvė sienine pertvara padalinta į dvi zonas: miegamąjį ir svečių kambarį. Miegamajame yra didelė prancūziška lova, drabužių spinta, komoda, tualetinis staliukas, du foteliai, žurnalinis staliukas, telefonas, televizorius; svetainė - minkšti baldai (išskleidžiama sofa, du foteliai), žurnalinis staliukas, rašomasis stalas.

Liukso numeris „Casanova“:išskirtinis erdvus vieno kambario liukso numeris su sūkurine vonia, esantis 3–8 ir 11 aukštuose (paskutiniame 11 aukšte yra 4 kambariai „Casanova“). Jame yra viskas, ko reikia maloniai viešnagei: plati prancūziška lova po ažūriniu baldakimu, elegantiški minkšti baldai (sofos neišlanksto), išskirtinis stiklinis kavos staliukas, įmantrus paauksuotas tualetinis staliukas, drabužių spinta, rašomasis stalas, telefonas, televizorius. Be „Jacuzzi“ yra vonios kambarys su dušu ir plaukų džiovintuvu. Iš didžiulių stumdomų kambario langų atsiveria vaizdas į nedidelę terasą su vaizdingu jūros pakrantės vaizdu. Nestandartinė, romantiška kambario atmosfera leis pamiršti save nerūpestingumo ir malonumo atmosferoje.

Liuksas-apartamentai – elegantiškai įrengtas erdvus 2 kambarių liukso numeris su balkonu, 80 m2, yra 9 ir 10 aukštuose. Miegamajame yra plati prancūziška lova, drabužių spinta, tualetinis staliukas, 2 foteliai, kavos staliukas, taip pat yra telefonas ir televizorius. Kambaryje yra sūkurinė vonia, esanti tiesiai miegamajame. Svetainėje yra elegantiški minkšti baldai, stiklinis kavos staliukas, apvalus valgomojo stalas, knygų spinta, naktinis staliukas dokumentams, telefonas ir televizorius. Iš stumdomų kambario langų atsiveria vaizdas į nedidelę terasą, iš kurios atsiveria vaizdingas jūros pakrantės vaizdas. Rafinuotas kambario apstatymas skatina garbingą poilsį, sukuria visiškos harmonijos pojūtį.
Svetainėje yra atskira tualeto patalpa.

Numeriuose

telefonas, palydovinė televizija, tualetinis staliukas, foteliai, du naktiniai staleliai.
numeriai 10
paslauga 10
švara 10
maistas 10
infrastruktūra 10
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

Atsiliepimai apie Redisson SAS Lazurnaia Park-Otel 4*
10.0 iš 10 0 | iš 93 viešbučių Sočis

SPA viešbutis aukščiausio lygio 2015 Rugpjūčio 17 Įvertinimas 10.0

Vieš butyje iš sirinkau 2 lovų standartinį kambarį...labai draugiš kas registratū ros darbuotojo pož iū ris, atsakė į visus klausimus apie vieš butį , trumpai papasakojo kokias paslaugas teikia vieš butis, ir baseinų vieta, jų yra trys (vienas – pač iame vieš buč i...


3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai