Viešbučio aprašymas Diogenis Blue Palace 4*
// Atnaujinta 05 sausio 2023
Kelionės iš 1 009 €
dviems, 7 naktų,
su perskrydimu lėktuvu
Daugiau
Numerių tipai
пол - плитка, уборка номера - ежедневно, cмена белья - 2 раза в неделю
Prieš žmogus
пол - плитка, уборка номера - ежедневно, cмена белья - 2 раза в неделю
Prieš žmogus
Prieš žmogus
пол - плитка, уборка номера - ежедневно, cмена белья - 2 раза в неделю
Prieš žmogus
пол - плитка, уборка номера - ежедневно, cмена белья - 2 раза в неделю
Prieš žmogus
Prieš žmogus
Paslaugos viešbutyje
- Renovacijos metai: 2017
Numeriuose
- vonia/dušas
- plaukų džiovintuvas
- oro kondicionierius
- kabelinė/palydovinė televizija
- telefonas
- šaldytuvas
- balkonas/terasa
Kelionės iš 1 009 €
dviems, 7 naktų,
su perskrydimu lėktuvu
Daugiau
Iš karto į siregistruoti neleido – iš valė kambarį . Laukė me tris valandas, kol jis bus paš alintas. Apie kambarį nieko gero negaliu pasakyti: kambaryje yra daug jungiklių nuo vienos lempos, kai kurie iš jų reikalauja skubaus remonto; duš o už uolaida prisukama viela; nusiprausus po duš u... → dar reikia suspė ti nepaslysti ant š lapių plytelių ; nė ra kilimė lių duš ams ar lovoms; Taip pat vienkartinė s š lepetė s; paš alinamas labai retai. Kelis kartus jie kreipė si į Ruslaną (generalinio direktoriaus pavaduotoją ) su skundais dė l deklaruotos paslaugos trū kumo ir su praš ymu atsių sti kambarinę valyti kambario. Atsakydami jie iš girdo nesuprantamą „aiš ku“, „gerai“. Po mū sų atkaklių reikalavimų pas mus atė jo kambarinė pakeisti lovos. . . grindys liko tokios pat neš varios, kaip ir buvo. Po to kambarinė buvo „pagauta“ koridoriuje ir gestais papraš ė iš plauti mums grindis (nei angliš kai, nei rusiš kai nemokė jo). Dė l to valydavo 3 kartus per savaitę , rankš luosč iai ir patalynė reguliariai bū davo keič iami į š varius.
Maistas priminė eilinę valgyklą , maistas paprastas ir gana skanus. Pusryč iai: pyragas, virti kiauš iniai, plakta kiauš inienė , š oninė , kiauš inienė , deš relė s, pieniš ka koš ė , grietinė , pienas, uogienė , medus, kukurū zų dribsniai, konservuoti persikai, apelsinai. Pietū s: sriuba, troš kinys, viš tiena, graikiš kos salotos, troš kintos pupelė s, troš kintos bulvė s, gruzdintos bulvytė s, ž uvis, alyvuogė s, arbū zas, melionas, kokia nors grietinė lė ar ž elė .
Bare buvo arbata, kava, kakava, alus, vynas, viskis.
griūti