Viešbučio aprašymas Dom Pedro Vilamoura 4*

Prie pat Atlanto vandenyno kranto, šalia daugybės gyvybingo Vilamoura kurorto restoranų, barų ir parduotuvių, yra modernus kelių aukštų pastatas „Dom Pedro Golf Resort“. Netoli nuo golfo aikštynų, kuriuose vyksta svarbiausi čempionatai, įsikūręs „Dom Pedro Golf Resort“ buvo pastatytas specialiai entuziastams, kurie mėgsta savo atostogas skirti šiam žaidimui.

Viešbutyje yra 2 konferencijų salės, talpinančios nuo 10 iki 70 žmonių, šalia jų yra Dom Pedro Forum konferencijų centras, užimantis 450 kvadratinių metrų plotą ir talpinantis iki 600 žmonių. // Atnaujinta 20 kovo 2023
Kainų grafikas
02
Th
03
Pn
04
Št
05
Sk
06
Pr
07
An
08
Tr
09
Th
10
Pn
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

pietinėje Portugalijos pakrantėje, Algarvės provincijoje, kurortinio miestelio Vilamoura centre, 25 km nuo tarptautinio Faro oro uosto.

Paplūdimys

„Dom Pedro Golf“ yra už 300 metrų nuo paplūdimio ir Buzios paplūdimio klubo.

Paslaugos viešbutyje

lauko baseinas, sauna, masažo kambarys, kirpykla, 3 teniso kortai, tinklinio aikštelė, šalia 5 golfo laukai, automobilių stovėjimo aikštelė, automobilių nuoma, nemokamas pervežimas į golfo aikštynus, 2 konferencijų salės. Jaunesniems svečiams yra atskiras baseinas, žaidimų aikštelė ir žaidimų kambarys, vasarą veikia vaikų klubas.

Numeriai

Kambariuose yra elegantiškas šiltų spalvų interjeras, grindys išklotos terakotos plytelėmis, gražiai išklotos užuolaidos, patogūs baldai, elegantiškos dekoracijos, o daugumoje kambarių yra jaukūs balkonai su vaizdu į sodą ir vandenyną.

Dviejų lovų kambarys – įrengtas nuo 1 iki 5 viešbučio aukštų, jame yra miegamasis su nedidele svetaine, balkonas su vaizdu į sodą arba vandenyną, vonios kambarys.

Trivietis kambarys – viršutiniuose viešbučio aukštuose, jį sudaro miegamasis su 3 lovomis, vonios kambarys.

Klubo kambarys – įrengtas viršutiniuose viešbučio aukštuose, jį sudaro miegamasis su nedidele svetaine, vonios kambarys, balkonas su vaizdu į vandenyną. Šio kambario tipo svečiai gali rezervuoti staliukus restorane ir gultus prie baseino.

Šeimyninis liukso numeris – susideda iš svetainės, 2 miegamųjų, vonios kambario, terasos su vaizdu į sodą.

Mažasis liukso numeris – susideda iš svetainės, miegamojo, vonios kambario, balkono su vaizdu į sodą ir vandenyną.

Liukso numeris – įrengtas viršutiniuose viešbučio aukštuose, dekoruotas zen stiliumi, kambaryje yra erdvi svetainė, keli miegamieji, vonios kambariai, plati terasa su vaizdu į vandenyną ir Vilamoura.

Numeriuose

oro kondicionierius, palydovinė televizija, tiesioginis telefonas, modemo jungtis, radijas, mini baras, seifas (mokamas), Club Room ir Suite kategorijose - plaukų džiovintuvas, chalatai.

Adresas

Rua do Oceano Atlantico
8125-478 Quarteira, Vilamoura

Telefono numeriai

+351 289 300 780
+351 289 300 700

Еl. paštas

vilamoura.booking@dompedro.com
numeriai 9
paslauga 9
švara 9
maistas 9
infrastruktūra 9
Kainų grafikas
02
Th
03
Pn
04
Št
05
Sk
06
Pr
07
An
08
Tr
09
Th
10
Pn
11
Št
12
Sk
13
Pr
14
An
15
Tr
16
Th
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

Artimiausi viešbučiai

Atsiliepimai apie Dom Pedro Vilamoura 4*
9.0 iš 10 0 | iš 210 viešbučių Algarvė

Rekomenduoju, nepraleiskite progos! 2013 Liepos 12 Įvertinimas 9.0

Puikus graž us vieš butis! Ramu su puikia muzika vakarais. Gerai apmokyti angliš kai kalbantys darbuotojai. Kambariai valomi kiekvieną dieną . Didelė teritorija, dideli kambariai, tylus kondicionierius. Puiki virtuvė kiekvienam skoniui!
Neiš eidami iš vieš buč io registratū roje galite už sis...


3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai