Viešbučio aprašymas Береговой 1*

Pensionas „Beregovoi“ yra tarp pietinės Krymo pakrantės kedrų ir kiparisų, Maly Mayak kaime. Pensionas "Beregovoy" priima poilsiautojus nuo gegužės iki rugsėjo. Ideali vieta ramiam poilsiui. Pensione yra 28 gyvenamieji pastatai.

Pensionas „Beregovoy“ yra pietinėje Krymo pakrantėje, jo teritorija užima apatinę pakrantės šlaito dalį ir eina į jūrą su švariausiais akmenukų paplūdimiais.

Pensiono parkas yra sudarytas iš daugiamečių spygliuočių medžių - kedrų ir kiparisų, tarp kurių yra gyvenamųjų pastatų - tikrų medinių rąstinių namelių su moderniais baldais ir buitine technika, taip pat akmeninių pastatų su kambariais kiekvienam skoniui ir pajamoms.

Jūros ir spygliuočių miško oro derinys sukuria puikias sąlygas atsipalaiduoti ir pasyviai atkurti kvėpavimo sistemą. // Atnaujinta 06 sausio 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Paplūdimys

Akmenuotas paplūdimys, atstumas nuo artimiausio pastato iki jūros 10 metrų. Paplūdimys yra padalintas bangolaužiais.

Numeriai

1 kambario dvivietis
1 kambario trivietis
2 kambarių dvivietis
4 kambarių 4-vietis
1 kambario vienvietis
1 kambario 4-vietis

Nakvynė 2 ir 3 aukštų kotedžuose, kurie kopėčiomis nusileidžia į jūrą, suteikiami 2 ir 3 vietų kambariai su visais patogumais. Dušas, tualetas, kriauklė. Šaltas vanduo visą laiką, karštas – vieną kartą per dieną pagal grafiką.
numeriai 7,5
paslauga 7
švara 7,5
maistas 8,5
infrastruktūra 5,7
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

Atsiliepimai apie Beregovoi 1*
6.6 iš 10 4 apžvalgos | №35 iš 114 viešbučių Alušta

būtinai sugrįš 2013 Rugsėjo 07 Įvertinimas 4.0

Kartu su vyru ilsė jomė s vieno kambario rą stiniame name.
Patiko beveik viskas: vieta, gyvenimo są lygos, personalas, maistas ypač , paplū dimiai, gamta, apleista promenada vakare, ramybė ir t. t.
Tač iau gyvenantiems rą stiniuose nameliuose, kur į rengti 2 kambariai
(tai yra mū sų atvejis) tyko ...


tušti lūkesčiai 2013 Rugsėjo 02 Įvertinimas 3.0

Ilsė jomė s pensionate „Beregovoy“ kaime. Nedidelis š vyturys nuo 2013 m. rugsė jo 2 d. iki rugsė jo 14 d. Gyvenome 3 kambarių namelyje.
Pagrindinis turistų kontingentas – nuo ​ ​.40 iki 60 metų ž monė s, maž ai vaikų .
Privalumai:
gyvenimo są lygos geros, erdvi, didelė lod&#...


Tikras ir patogus poilsis Kryme 2013 Liepos 06 Įvertinimas 10.0

Mano vaikai (jau tė vai) jau seniai renkasi vietą mū sų atostogoms su anū kais jū roje. Siū lė net Kiprą ar Graikiją , š iek tiek nerimauju, juk geriau bendrauti gimtą ja kalba, o atsakomybė už anū kus 9 ir 4 metų dar didelė . Papraš iau atostogų ne itin toli nuo R...


Gegužės mėn. ir ne tik Beregovoe Small Mayak 2012 m 2012 Balandžio 28 Įvertinimas 8.0

Treč ią kartą per š ias geguž ė s š ventes ilsė jomė s pensione. Jū rai pasisekė +17. Atidarė sezoną . Tyla ir grož is. Truputį kliuvo tik tai, kad krantinė ir paplū dimiai po ž iemos audrų buvo sutvarkyti ir, kaip supratome, iš kloti grindinio plokš t...


Reklama daug ką pagražina 2010 Rugpjūčio 01 Įvertinimas 6.0

2010 metų vasarą ilsė jomė s mediniuose Beregovoj rą stiniuose nameliuose. Kalbant apie patį kambarį , viskas, kas paraš yta svetainė je, yra tiesa. Atskiras į ė jimas, medinė konstrukcija, erdvū s kambariai, kondicionierius - viskas super, jei neiš einate iš namų . Bet. . . ka&#...


3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai