Viešbučio aprašymas Море 3*

„Daugiau“ yra vienas patogiausių pensionų Aluštoje ir apskritai Kryme. Subtropinė augmenija žvelgia tiesiai pro langus. Prie „Jūros“ veda daugybė kelių ir takų, išklotų kiparisais, žydinčiais krūmais ir net palmėmis. Į jūrą nukreiptose terasose – rožėmis ir vynuogėmis apipintos pavėsinės.

Penkios minutės pėsčiomis nuo komplekso yra vandens parkas. Pensiono teritorijoje yra septyni baseinai, iš kurių du dengti. Poilsiautojams – pasivaikščiojimai vandenyje delta sklandytuvu, vandens dviračiu ir motociklu.

Komplekse yra pilnavertis SPA centras su modernia diagnostika, patogia infrastruktūra, modernia įranga ir galybe procedūrų.

Kompleksas skirtas bet kokio amžiaus poilsiautojams. // Atnaujinta 06 sausio 2023
Kainų grafikas
11
Št
12
Sk
13
Pr
14
An
15
Tr
16
Th
17
Pn
18
Št
19
Sk
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Įsikūręs ant šlaito, nukreipto į jūrą ir saulę vakariniame miesto rajone – Profesoriaus kampelyje. 5 minutės pėsčiomis iki vandens parko.

Paplūdimys

Du patogūs smulkių akmenukų paplūdimiai, 50 metrų nuo pastatų, 125 metrų ilgio, įrengti plastikiniai gultai, įtempiamos markizės, dušai. Baras, valčių, jachtų, vandens motociklų nuoma ir kitos įvairios pramogos ant vandens. Pristatymas į paplūdimį elektromobiliais.

Paslaugos viešbutyje

- SPA centras
- 7 lauko baseinai
- 2 vidaus baseinai
- vyno skliautas
- jūros restoranas
- suši
- diskoteka
- boulingas
- biliardas
- restoranai
- mini cheburechnik

Numeriai

Susideda iš 11 vilų, pasiklydusių šimtamečių medžių šešėlyje. Kiekviena vila turi savo dizainą ir interjero dekoravimą. Skulptūros, fotografijos, ikebanos, paveikslai sukuria ypatingą jaukumą kiekviename kambaryje. Daugelis paveikslų yra tikri meno kūriniai.

Vila Nr. 1,2:

2-vietis - vieno kambario, plotas nuo 15 m², baldai kambaryje - dvigulė lova, 2 naktiniai staleliai, spinta, itališko rotango baldai, vonios kambarys su dušu, oro kondicionierius, mini baras, palydovinė televizija, tarptautinis telefono ryšys.

Junior suite – vieno kambario studija su vaizdu į jūrą ir baseiną, miegamajame – dvigulė lova, 2 naktiniai staleliai; svetainėje - sofa, žurnalinis staliukas, spinta; vonios kambarys su vonia, chalatai, plaukų džiovintuvas, oro kondicionierius, mini baras, palydovinė televizija, audio-CD stereo sistema, tarptautinis telefono ryšys, balkonas.
Junior suite-comfort – vieno kambario erdvi studija su vaizdu į jūrą ir baseiną. Itališki bambuko baldai miegamajame, kuris nuo svetainės atskirtas dekoratyvine užuolaida, dvigulė lova, 2 naktiniai staleliai; svetainėje - sofa, žurnalinis staliukas, spinta; vonios kambarys su vonia, oro kondicionierius, mini baras, plaukų džiovintuvas, chalatai, palydovinė televizija, didelis balkonas, audio-CD muzikos centras, tarptautinis telefono ryšys, erdvus balkonas, gultai.

Dviejų lygių dviaukštis - vaizdas į jūrą ir baseiną, susideda iš svetainės apatiniame aukšte (vonios kambarys su dušu, itališki bambuko baldai - žurnalinis staliukas, sofa, komoda, toršeras), miegamasis ir vonios kambarys su vonia viršutiniame aukšte. (dvigulė lova, 2 naktiniai staleliai) ; oro kondicionierius, plaukų džiovintuvas, chalatai, mini baras, palydovinė televizija, audio-CD stereo sistema, tarptautinis telefono ryšys, balkonas.

Vila Nr. 4:

Dvivietis kambarys – vienas kambarys, plotas nuo 10 m², itališko rotango baldai, dvigulė lova, 2 naktiniai staleliai, spinta, mini baras, palydovinė televizija, vonios kambarys su dušu, oro kondicionierius, tarptautinis telefono ryšys, prancūziškas balkonas.
Junior suite – dviejų kambarių dvivietis kambarys (miegamasis ir svetainė). Svetainėje - sofa, žurnalinis staliukas, muzikos centras; miegamajame - dvigulė lova, 2 naktiniai staleliai, spinta; oro kondicionierius, plaukų džiovintuvas, chalatai, mini baras, palydovinė televizija, tarptautinis telefono ryšys, prancūziškas balkonas.

Vila Nr. 5:

Comfort Junior Suite - vieno kambario, plotas nuo 25 m2, įrengtas miegamasis nišoje, svetainė, itališki bambuko baldai, virtuvėlė, vonios kambarys, oro kondicionierius, mini baras, palydovinė televizija, muzikos centras
6 vila: visuose kambariuose yra erdvūs balkonai. Kambarių įranga: Itališki baldai, dvigulė sulankstoma lova, seifas, mini baras, plaukų džiovintuvas, oro kondicionierius.

Vila Nr.3.8

Butas su jaukia svetaine ir židiniu, dviem atskirais miegamaisiais, daugybe terasų ir nepakartojamu vaizdu į Krymo Rivjeros jūros horizontus. Kiekviename kambaryje yra kabelinė televizija, oro kondicionierius, muzikos audio-CD centras, vaizdo registratorius, šaldytuvas.

Adresas

Alušta, Šv. krantinė, 25
numeriai 9,9
paslauga 9,8
švara 9,9
maistas 9,8
infrastruktūra 9,8
Kainų grafikas
11
Št
12
Sk
13
Pr
14
An
15
Tr
16
Th
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra
Atsiliepimai apie More 3*
9.6 iš 10 30 apžvalgų | №1 iš 114 viešbučių Alušta

Nuostabus viešbutis 2023 Liepos 09 Įvertinimas 10.0

Nuostabus vieš butis, kambariai patogū s ir š varū s, daug spygliuoč ių medž ių , vadinasi, č ia ž aliuos visus metus. Patiko, kad teritorija tyli ir rami, iš jos jautiesi malonumas. Maistas, kurį valgė me viso poilsio metu, buvo skanus, mums labai patiko viskas, ką paė mė me sau...


Puikus viešbutis! Rekomenduoju ! 2023 Liepos 01 Įvertinimas 10.0

Dž iaugiuosi, kad š iemet ilsimė s Kryme, o ne jau paž į stamoje Turkijoje, vyras į kalbinė jo, nuoš irdž iai nesitikė jau Aluš toje pamatyti tokio lygio vieš butį , personalas mandagus, š vara tobula, kiekvienas detalė apgalvota iki smulkmenų . Teritorija patiko, pagrindinis bru...


gerai, mums čia patinka 2022 Liepos 03 Įvertinimas 10.0

Č ia sustojame ne pirmą kartą . Yra paplū dimiai, sporto klubas, sutvarkyta teritorija, baseinai, viskas ko reikia poilsiui. Kambariai graž ū s ir š varū s....


Patiko visai šeimai 2021 Rugsėjo 25 Įvertinimas 10.0

Pirmą kartą apsistojau š iame vieš butyje savaitę . Daugiau SPA&resort paliko tik malonius į spū dž ius. Važ iavome su visa š eima, keturiese, todė l apsistojome Panoraminiame liukso numeryje. Kambarys tikrai nuostabus, labai graž us, labai stilingas. Interjeras nepriekaiš tingas, ir, ž in...


Poilsis patiko 2021 Rugsėjo 13 Įvertinimas 10.0

Š iais metais nusprendė me sulauž yti sistemą ir vietoj Turkijos vykti atostogauti į Aluš tą SPA vieš butyje DAUGIAU ir niekada nesigailė jome savo pasirinkimo! Oro uoste mus pasitiko labai dė mesingas vairuotojas, kuris atidarė mums duris ir padė jo suneš ti bagaž ą . Labai malonus v...


Viskas super 2021 Rugpjūčio 09 Įvertinimas 10.0

Aš mė gstu keliauti! Mano aistra – keliauti į į vairias vietas, mokytis, tyrinė ti, pasinerti į atmosferą ! Tač iau yra vietų , kur grį ž tu vė l ir vė l. Spa Hotel More kaip tik tokia vieta! Mano vyras dabar visas darbe, vaikai iš važ iavo į visas puses, tad su drauge 3 dienoms ...


Viešbutis vidutiniškas, nelabai apgalvotas 2013 Rugpjūčio 02 Įvertinimas 6.0

Pliusai - teritorija, pati jū ra, baseinai.
Minusai - restoranas (š vediš kas stalas) yra vidutinio valgomojo lygis.
Kambaryje spintoje lentynų nė ra - daiktai yra lagamine.
Š alia restorano esantis baseinas š altas. Registratorė bloga....


Nuostabu kaip visada 2013 Rugpjūčio 05 Įvertinimas 10.0

Dar kartą pasisekė pailsė ti š iame nuostabiame pensione (š iemet po karč ios poilsio „Barton parke“). Daug teigiamų į spū dž ių !
1. Vieš buč io teritorija didž iulė , su relikvijų parku. kiekvienas medis, kiekvienas krū mas, kiekviena gė lė laistoma ir priž...


Padorus viešbutis 2013 Birželio 24 Įvertinimas 10.0

Raš au atsiliepimą specialiai tam, kad pakelč iau nepelnytai ž emą vieš buč io į vertinimą . Blogi „Jū ros“ reitingai – arba juodas konkurentų PR, arba privati ​ ​ amž inai nepatenkintų ž monių nuomonė , kuriems perliukų visada atrodo per maž a.
Didinga ter...


Jo paties neigimo ilsėtis Kryme paneigimas 2012 Gegužės 16 Įvertinimas 9.0

Visai atsitiktinai patekau kelioms dienoms š iame nuostabiame vieš butyje....Krymą , kaip poilsio vietą , iš braukiau sau prieš.10 metų.... grubumą , purvą , apgailė tinus ir beprotiš kas kainas pakeitė vidutinė s atostogos Egipte ir Turkijoje. Bet „Jū ra“ yra. . . vieni geriausių vaik...


4 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Prabangus viešbutis