Viešbučio aprašymas Черноморец 1*

Poilsio centras „Chernomorets“ yra Bakhchisaray rajone. Kampinis (tarp Sevastopolio ir Sakio). Bazė yra vaizdingame kampe, 25 m nuo paplūdimio.

Bazė yra unikalioje klimato zonoje: aeroterapija (gydymas jūros oru kartu su stepių oru), psamoterapija (gydymas įkaitintu smėliu), talasoterapija (gydymas jūros maudynėmis) ir ampeloterapija (gydymas vynuogių sultimis ir vynuogių vynu) – viskas. Tai turi išskirtinį poveikį kvėpavimo sistemai, širdies ir kraujagyslių bei nervų sistemai, virškinimo organams. // Atnaujinta 06 sausio 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

20 km nuo Bakhchisarajaus miesto, ant jūros kranto, vaizdingame kurortiniame Uglovoe miestelyje, apsuptame sodų ir vynuogynų.

Paplūdimys

smėlio ir akmenukų paplūdimys yra už 80 m, nusileidimas į vandenį švelnus. Netoliese yra vaizdingi laukiniai paplūdimiai. Pakrantėje yra kavinės, barai, diskotekos. Netoli turgaus ir skambučių centro.

Paslaugos viešbutyje

Yra karšto ir šalto dušas, valgomasis (maitinimas 4 kartus per dieną), klubas, kuriame yra biliardas, teniso stalas, televizorius, muzikos instrumentai. Teritorijoje yra pirmosios pagalbos punktas, skalbykla ir lyginimo kambarys.
Bazė saugoma visą parą.
Poilsiautojų pageidavimu organizuojamos ekskursijos į Sevastopolį, Bachčisarajų, Pietų pakrantę.

Numeriai

2 ir 3 vietiniai vieno aukšto mediniai namai su atskiru įėjimu kiekvienai šeimai (su įstiklinta veranda). Visi patogumai vietoje. Poilsio centras palaidotas žalumynuose ir gėlėse.

Adresas

Ukraina, Krymo autonominė respublika, Bakhchisarajaus rajonas, poz. Kampas, šv. Pramoninis,2

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai