Viešbučio aprašymas The Table Bay 5*

vienas prabangiausių ir populiariausių viešbučių pasaulyje.
Įtrauktas į „Geriausių pasaulio viešbučių“ (The Leading Hotels of the World) sąrašą. Priklauso „Sun International“ tinklui – „Sun City“ savininkams. Tai apibūdina The Table Bay kokybę ir prabangą.

Įsikūręs V&A Waterfront krantinėje, „The Table Bay“ yra architektūros šedevras, kuriame dera žavinga kyšulio architektūra, Viktorijos laikų elegancija ir šiuolaikinis dizainas. Įsikūręs Stalo kalno fone, šalia istorinio veikiančio uosto ir prieplaukos, puikiai derantis su nuostabia aplinka.

Vandenyno kvapas ir dvelksmas jaučiamas visuose kambariuose ir liukso numeriuose, iš kurių atsiveria vaizdai į kalnus ir uostą arba vandenyną. Viešbučio interjeras – tai meninių įspūdžių kaleidoskopas – nuo ​​europietiško marmuro mozaikų prie įėjimo iki įmantrių raštų parketo grindų fojė, atkuriančių Stol kalno peizažą ir uosto veiklą. // Atnaujinta 13 rugpjūčio 2022
Į šį viešbutį kelionių nėra

Paslaugos viešbutyje

automobilių stovėjimo aikštelė
skalbyklos ir lyginimo patalpos
konferencijų salė (iki 300 delegatų)
restoranas
barai
baseinas
pirtis sporto salėje
auklės, gydytojų paslaugos
kirpykla
grožio salonas ir sveikatingumo SPA.

Numeriai

329 kambariai.
Iš visų kambarių atsiveria vaizdas į uostą arba platų Atlanto vandenyną.


239 standartiniai kambariai
Kambariai su vaizdu į Stalo kalną arba Robbeno salą. Kambariuose yra nedidelis švediškas stalas, persirengimo kambarys, vonios kambarys (vonia ir atskiras dušas).

4 Parapleginis dvynys
Kambariuose su vaizdu į Robben salą yra viskas, ko reikia geram žmonių su negalia poilsiui. Kambaryje: 2 x dvi atskiros lovos, vonios kambarys (vonia ir atskiras dušas).

62 Prabangus su autobusu
Erdvūs kambariai su svetainės zona su maža miegamąja sofa vaikams, nedideliu sandėliuku, persirengimo kambariu, vonios kambariu su vonia ir erdviu atskiru dušu.

6 prabangūs kambariai
Erdvūs kambariai su svetainės zona, nedideliu sandėliuku, drabužine, vonios kambariu su vonia ir dideliu atskiru dušu.

13 mažųjų liukso numerių
Erdvūs prabangūs kambariai su svetaine su maža miegamąja sofa, sandėliuku, persirengimo kambariu, vonios kambariu su vonia ir atskiru erdviu dušu.

2 verslo klasės liukso numeriai
Prabangūs išskirtinio interjero kambariai. Kambaryje: labai didelė lova, prieškambaris, svetainės ir valgomojo zonos, sandėliukas, prabangus vonios kambarys (vonia ir atskiras erdvus dušas) su marmuro apdaila, persirengimo kambarys.

1 liukso numeris „Signal Hill“
Kambarys su senu ir elegantišku Viktorijos laikų interjeru ir dizainu, iš kurio atsiveria gražūs panoraminiai vaizdai. Kambaryje: labai didelė lova, prieškambaris, svetainės ir valgomojo zonos, prabangus vonios kambarys (vonia ir erdvus atskiras dušas) su marmuro apdaila, persirengimo kambarys. Telefono aparatai montuojami tiek ant darbastalio, tiek prie lovos, tiek vonioje.

1 liukso numeris „Table Mountain“
Šis liukso numeris yra prabangos viršūnė – nuo ​​raižytų lubų ir medinių grindų iki individualių kilimų. Kambaryje: pagrindinis miegamasis su didele lova su baldakimu, prieškambaris, svetainė, valgomasis, kuriame gali apsistoti iki 8 žmonių, pilnai įrengta virtuvė, prabangus vonios kambarys (sūkurinė vonia ir erdvi atskira dušo patalpa) su marmuro apdaila ir nuostabiais vaizdais pro langą, drabužinė. Telefono aparatai montuojami tiek ant darbastalio, tiek prie lovos, tiek vonioje.

1 „Lions Head Suite“
Individualiai dekoruotas liukso numeris su prabangiais baldais ir interjeru. Liukso numeris buvo pavadintas dėl nuostabaus panoraminio vaizdo, atsiveriančio iš balkono ant to paties pavadinimo kalno - Lions Head. Kambaryje: labai didelė lova, prieškambaris, svetainė ir valgomasis, pilnai įrengta virtuvė, prabangus vonios kambarys (sūkurinė vonia ir atskira erdvi dušo kabina) su marmuro apdaila ir nuostabiu vaizdu pro langą, persirengimo kambarys. Telefono aparatai montuojami tiek ant darbastalio, tiek prie lovos, tiek vonioje.

Numeriuose

marmurinis vonios kambarys
darbalaukis
oro kondicionierius
saugus
plaukų džiovintuvas
mini baras
elektrinis virdulys
TV
telefonas / faksas
radijas
chalatai, šlepetės
apartamentuose taip pat yra spausdintuvas, kopijuoklis, modemas.

Adresas

Quay 6, V&A Waterfront, Keiptaunas

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai