Viešbučio aprašymas Monopol 3*

Viešbutis RT MONOPOL yra idealioje vietoje miesto centre, keli žingsniai nuo pagrindinio turgaus (Rynek Główny), Vavelio karališkosios pilies ir istorinio žydų rajono Kazimierz. Pro viešbučio langus atsiveria nuostabus vaizdas į Planty (Planty) – bulvarą, besiribojantį su Krokuvos širdimi – senamiesčiu.
RT MONOPOL viešbutis siūlo 75 patogius kambarius:
- Vienvietis: 46
- dvigubas: 11
- trigubai: 16
- 2 kambariai (dvi ir triviečiai) pritaikyti neįgaliesiems.
120 vietų viešbučio restorane tiekiame puikius patiekalus ir desertus iš viso pasaulio. Viešbutyje taip pat yra baras ir suvenyrų parduotuvė. Svečiams siūlome konferencijų salę su oro kondicionieriumi (40 vietų), kuri puikiai tinka nedidelėms konferencijoms ir susitikimams organizuoti. Sudėtingas konferencijų rengimo programų organizavimas su paslaugų teikimu: kulinarija, transportas, vertimai, dekoravimas. Keliaujantiems automobiliu garantuojame vietą saugomoje viešbučio aikštelėje (50 vietų). // Atnaujinta 11 rugpjūčio 2022
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Miesto centras.

Numeriai

Kambariai suprojektuoti ir įrengti taip, kad juose galėtumėte patogiai atsipalaiduoti po ilgos darbo dienos ar turistinių įspūdžių. Visuose yra vonios kambarys, palydovinė televizija, internetas, telefonas ir žadintuvas. Visada laukiame augintinių.

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai