Viešbučio aprašymas Lietuva 3*

Druskininkuose įsikūrusi sanatorija „Lietuva“ pakels jus naujam gyvenimui: pailsėsite, atsigausite ir atgausite didžiausią turtą – sveikatą.
Mūsų svetingumą garantuoja šimtametės tradicijos, išsaugojusios legendą apie liaudies gydytoją Surutį. Mitai yra mitai, bet realybė tokia, kad vietinių šaltinių gydomąsias savybes mokslininkai pastebėjo jau XVIII amžiaus pabaigoje. 1837 metais Druskininkuose atidarytas kurortas.
Kol būsite mūsų svečias, pasaulis, sparčiai kažkur skrendantis, liks kitoje pusėje. Sanatorijoje „Lietuva“ nėra šurmulio. jokio nuovargio.
nesijaudink.
Šiandien sanatorijoje "Lietuva" Jūsų labui dirba kvalifikuoti ir patyrę medicinos specialistai, čia atliekama per 100 įvairių sveikatinimo procedūrų.
Ar sergate? Nuostabu! Tada tiesiog apsilankykite pas mus savaitgaliui ar atostogoms su draugais ar šeima. Keiskite aplinką, linksminkitės.

Pagrindinis sanatorijos „Lietuva“ privalumas – viskas po vienu stogu. Šalia gyvenamojo namo yra ligoninė, ir medicinos kabinetai, ir baseinas, ir pirtis, ir valgykla, ir sporto salė, koncertų ir parodų salė. Po gydymo nėra hipotermijos rizikos.

Sanatorijoje geriamas mineralinis vanduo gydomas skrandžio, kepenų, žarnyno, medžiagų apykaitos ligomis. Be to, mineralinis vanduo naudojamas gydomosioms vonioms, inhaliacijoms, burnos hidromasažui, ginekologinėms procedūroms.

Jums siūlome šias procedūras: perlų, pušų, su gydomosiomis žolelėmis, terpentinu, jodu-bromu, vandenilio sulfidu, su gydomuoju purvu, kineziterapija, taip pat kineziterapijos mankšta, klasikinis, japoniškas ir povandeninis masažas, refleksologija, vaistinių žolelių kokteilis. , inhaliacijos, ginekologinių ligų, žarnyno ir paradantozės gydymas. Sanatorijoje kviečiami pacientai, sergantys širdies ir kraujagyslių sistemos, virškinamojo trakto, periferinės nervų sistemos, raumenų ir kaulų sistemos, kvėpavimo takų, ginekologinėmis, medžiagų apykaitos ir skydliaukės ligomis.

Gydymo metu pirmenybė teikiama ne cheminiams vaistams, o natūralioms medžiagoms, natūraliems metodams. Tai mineralinis chlorido natrio-kalcio-magnio vanduo, gydomasis purvas ir specifinis vietinis klimatas. Modernioje galoterapijos klinikoje įrengta galokamera, kurioje oras panašus į tikrų druskos urvų mikroklimatą. // Atnaujinta 09 rugpjūčio 2022
Kainų grafikas
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Paslaugos viešbutyje

odontologijos kabinetas
grožio salonas
kirpykla
· Laikraščių kioskas
mokama automobilių stovėjimo aikštelė
klientų susitikimas ir pristatymas
Interneto, fakso, kopijavimo paslaugos
automobilių nuoma su vairuotojais arba be jų
Dviračių nuoma
sporto salė
baseinas
Pirtis
teniso kortai biblioteka
kavinė-baras
· vaikų kambarys

Numeriai

Svečiams siūlome jaukius 1 arba 2 kambarių apartamentus. Pageidaujantiems yra erdvesni 2, 3 ar 4 kambarių butai.

Mėgstančių ypatingas sąlygas, laukiame prestižiniuose sanatorijos „Lietuva“ filialuose – vilose „Santaka“ ir „Prezidentas“.

Adresas

V.Kudirkos gatvė 45, Druskininkai Lietuva
numeriai 9
paslauga 9
švara 9
maistas 10
infrastruktūra 10
Kainų grafikas
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
29
Tr
30
Th
31
Pn
gegužė
01
Št
02
Sk
03
Pr
birželis
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

Atsiliepimai apie Lietuva 3*
9.0 iš 10 0 | iš 22 viešbučių Druskininkai

Ačiū už puikias atostogas! 2010 Sausio 04 Įvertinimas 9.0

Su dukra ilsė jomė s š iame nuostabiame SPA vieš butyje š ių metų sausį . Į spū dž iai patys geriausi! Vieš butis yra visiš kai naujas, atidarytas 2009 m. gruodž io mė n. Patiko viskas: labai draugiš kas personalas, SPA procedū ros, vandens parkas ir maistas, ir labai š...


4 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Prabangus viešbutis