Viešbučio aprašymas Mont Cervin Palace 5*

Elegantiška architektūra ir prabangus Alpių stiliaus interjeras sukuria nepakartojamą atmosferą, kuri atitrauks jus nuo kasdienybės šurmulio. O paslaugūs darbuotojai nepaisys nė vieno jūsų noro.
Viešbutis „Mont Cervin“ neabejotinai yra vienas garsiausių Cermate.

Viešbutis dirba: žiemą – nuo ​​lapkričio pabaigos iki balandžio pabaigos, vasarą – nuo ​​birželio vidurio iki spalio vidurio.

Pastatytas 1852 m., Mont Cervin und Residence vėliau įsigijo Aleksandras Saileris (1867). Seilerio palikuonims dabar priklauso keli viešbučiai Cermate. Tobulumo troškimas ir noras patenkinti augančius svečių poreikius buvo priežastis, dėl kurios 1994 metais buvo pastatytas naujas pastatas – prabangi rezidencija, kuri laikoma prestižiškiausiu apgyvendinimu Cermate.
Cermatas yra aplinkai nekenksmingas miestas, kuriame draudžiama važiuoti motorinėmis transporto priemonėmis. Automobilių stovėjimo aikštelė ir garažas yra Täsch mieste, iš kurio reguliarūs traukiniai išvyksta į Zermattą kas 20 minučių (kelionės trukmė 10 minučių). Taip pat galite nuvažiuoti taksi į Zermattą. Pagal pageidavimą galime suorganizuoti pervežimą limuzinu iš Ženevos, Ciuricho ar Siono oro uostų.
Jaukiame viešbučio restorane „Le Cervin Brasserie“ galėsite paragauti nuostabių prancūziškų kepinių ir nacionalinių patiekalų.
„Dining Room“ siūlo a la carte patiekalus. Gurmanai neabejotinai įvertins šefo meniu ir vynų sąrašą su dideliu pasirinktų vynų iš viso pasaulio pasirinkimu.
„Rendezvous Bar“ barmenas žino daugiau nei 100 kokteilių receptus ir tikrai kuo nors nustebins.
Svečiai, užsisakę dalinį maitinimą, gali papietauti viename iš 11 „Sailer Group Dine Around“ restoranų.

Šalia viešbučio yra teniso kortai, čiuožykla ir kerlingo aikštelė.
Priimamos kreditinės kortelės: American Express, Diner's, Visa, Mastercard/Eurocard, JCB, taip pat EC – Direct ir Postcard. Pervežimas iš ir į stotį.
Vaikai nuo 2 iki 8 metų gali lankytis Seiler Nicoletta vaikų darželyje, kuris yra kelios minutės pėsčiomis nuo viešbučio.

„Mont Cervin und Residence“ turi gerai įrengtus kambarius ir sales konferencijoms, banketams, parodoms ir pristatymams. Vienintelis viešbutis Cermate, galintis pasiūlyti posėdžių sales iki 300 žmonių. // Atnaujinta 13 rugpjūčio 2022
Kainų grafikas
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
29
Tr
30
Th
31
Pn
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

„Mont Cervin und Residence“ yra patogioje vietoje, Zermato centre, 5 min. pėsčiomis nuo geležinkelio stoties. Netoli viešbučio yra sporto parduotuvės, suvenyrų parduotuvės, slidinėjimo mokykla, Alpių centras. Pėsčiomis nueisite iki kalnų keltuvų ir traukinių stočių.

Paslaugos viešbutyje

Šildomas uždaras baseinas (20x8m), soliariumas, Clarins grožio salonas, sauna, garinė pirtis, treniruoklių salė, terasa besimėgautojams. Konsjeržo paslaugos Clef D'Or. Sausas valymas ir skalbimas. Slaugytoja žiemos sezono metu. Kambarių aptarnavimas.
  • renovacijos metai

Numeriai

Iš viso 139 kambariai, iš kurių 22 vienviečiai kambariai, 78 dviviečiai kambariai, 15 Junior Suite, 7 apartamentai, 2 liukso (suite) numeriai ir 15 apartamentų su 1–3 miegamaisiais rezidencijoje.

Daugumos Rezidencijos kambarių išplanavimas ir dizainas yra individualūs (yra kambariai su virtuve, su vienu, dviem ir net trimis miegamaisiais, kai kuriuose kambariuose yra sūkurinė vonia arba židinys).

Svečių patogumui „Residence“ pastatas turi atskirą išėjimą į gatvę, požemine galerija sujungtas su pagrindiniu viešbučio pastatu. Žiemą svečiams nereikia dėvėti viršutinių drabužių, kad jie eitų į restoranus ar baseiną.

Numeriuose

vonia arba dušas, televizorius, plaukų džiovintuvas, seifas, mini baras, tiesioginis telefonas.

Adresas

Bahnhofstrasse 31, 3920 Zermatt, Šveicarija

Telefono numeriai

Tel +41 27 966 88 88, Fax +41 27 966 88 99

Еl. paštas

info@montcervinpalace.ch
Kainų grafikas
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
29
Tr
30
Th
31
Pn
gegužė
01
Št
02
Sk
03
Pr
04
An
05
Tr
06
Th
birželis
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai