Viešbučio aprašymas Le Royal Meridien Hamburg 5*

Le Royal Meridien yra labai patogioje vietoje: miesto centre, netoli Alsterio ežero, šalia brangių butikų ir daugybės miesto lankytinų vietų. Hamburgo pagrindinė stotis yra už 500 metrų, o oro uostas – už 12 km. (kelionė trunka apie 25 minutes).
Viešbutyje yra 284 kambariai, dekoruoti Art + Tech stiliumi.

Konferencijų salės: viešbutyje yra 12 konferencijų salių, šešios iš jų yra aštuntame aukšte, su išėjimu į terasą, nuo kurios atsiveria nuostabi miesto panorama. Visos salės aprūpintos moderniausia įranga ir yra tinkamos bet kokios svarbos renginiams. Didžiausia salė talpina 260 žmonių. // Atnaujinta 05 sausio 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Paslaugos viešbutyje

Yra automobilių stovėjimo aikštelė, liftas, 2 barai, restoranas, verslo centras, konferencijų salės, baseinas, sūkurinė vonia, sauna, soliariumas, masažo kambarys, valiutos keitykla, biblioteka, skalbykla, kambariai nerūkantiems.
Viešbučio sveikatingumo ir grožio centre yra baseinas (10 x 6 metrų), soliariumas, sūkurinė vonia, sauna, turkiška pirtis, masažo kambarys, grožio salonas.

Numeriuose

vonios kambarys su vonia arba dušu, žadintuvas, televizorius, telefonas, plaukų džiovintuvas, mini baras, seifas, lygintuvas, lyginimo lenta, arbatos ir kavos ruošimo rinkinys.

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai