Viešbučio aprašymas Maritim Hotel Koeln 4*

Viešbutis „Maritim“ yra Kelno centre, ant Reino upės kranto, pėsčiomis nueisite iki senamiesčio, visame pasaulyje žinomos Šv. Petro ir Marijos katedros, mados butikų ir restoranų.

Viešbutyje yra 454 kambariai, iš jų 28 apartamentai.

Viešbutyje yra treniruoklių centras su naujausia įranga. Viešbučio svečiai gali atsipalaiduoti ir atsipalaiduoti saunoje ar baseine, taip pat viešbutyje yra soliariumas.

Konferencijų salės: viešbutyje yra 26 konferencijų salės, aprūpintos moderniausia įranga, reikalinga bet kokios svarbos renginiams organizuoti. Didžiausia salė yra viršutiniame aukšte ir užima 1550 kvadratinių metrų plotą. Likusiose salėse telpa nuo 25 iki 400 žmonių, jos yra nuo 40 iki 400 kvadratinių metrų plote. m. // Atnaujinta 05 sausio 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Atstumas iki Kelno-Bonos oro uosto yra 20 km., iki parodų centro - 2 km.

Paslaugos viešbutyje

25 konferencijų salės, restoranas, baras, soliariumas, baseinas, sūkurinė vonia, treniruoklių centras, automobilių stovėjimo aikštelė 600 automobilių, kirpykla, parduotuvės

Numeriai

Specialus viešbučio pasiūlymas: medaus mėnuo septintame danguje!Ypač medaus mėnesio mėgėjams viešbutis turi romantiškai dekoruotą Junior Suite, iš kurio atsiveria nuostabūs Kelno katedros ir senamiesčio vaizdai. Ryte svečiai pusryčiams bus vaišinami buteliu šampano, o jaunavedžiai taip pat gaus dovaną iš viešbučio.

Numeriuose

vonios kambarys su vonia arba dušu, telefonas, radijas, žadintuvas, mini baras, interneto prieiga

Adresas

Heumarkt 20, 50667 Kelnas
Telefonas: (0221) 2027-0 Faksas: (0221) 2027-826

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai