Viešbučio aprašymas Kempinski Hotel Vier Jahreszeiten 5*

Daugiau nei prieš šimtmetį įkurta „Kempinski Hotel Group“ pasiskolino geriausias Europos svetingumo tradicijas. Šiandien Kempinski viešbučiai atitinka aukščiausius kokybės standartus. Kempinski kolekciją sudaro viešbučiai, esantys daugelyje žinomų miestų ir prestižinių kurortų. Tačiau kiekvienas iš viešbučių turi savo žavesio – siūlo prabangų apgyvendinimą, išskirtinę virtuvę, moderniausius patogumus, o visą šį puošnumą papildo puikus aptarnavimas. Nepriklausomai nuo kelionės tikslo, turistams ir verslininkams Kempinski vardas yra stiliaus, prestižo ir pasitikėjimo sinonimas. Kiekvienas viešbutis siūlo apgyvendinimo sąlygas ir išrankiausio keliautojo lūkesčius atitinkantį paslaugų lygį.
Vienas iš „Kempinski“ viešbučių Miunchene yra Maximilianstrasse gatvėje, keli žingsniai nuo elegantiškų butikų, teatrų ir meno galerijos. Kempinski Hotel Vier Jahreszeiten šioje svetainėje egzistuoja nuo 1858 m. Aukščiausios klasės viešbučio stilius sujungia istorinę atmosferą ir moderniausią komfortą. Viešbutyje yra 316 kambarių. Nė vienas kambarys čia nėra panašus į kitą. Krištoliniai sietynai, sunkios užuolaidos, nuostabūs paveikslai, marmuro ir bronzos dirbiniai.

Pabėkite nuo kasdienio gyvenimo streso „Bellevue Pool Club“ su atvira terasa ir nuostabiais vaizdais į Bavarijos sostinės stogus! Baseino matmenys 12,5 m x 5,0 m; 1,60 m gylis, vandens temperatūra 28 laipsniai. Be to, viešbutyje yra suomiška sauna, garų pirtis, soliariumas, treniruoklių salė, masažo kambarys ir baseino baras, kuriame gaminami puikūs kokteiliai.
Darbo laikas: kasdien nuo 7:00 iki 22:00.

Konferencijų ir derybų salės leidžia surengti bet kokio pobūdžio renginius aukščiausio lygio. Visuose kambariuose yra moderniausios technologijos.
Nesvarbu, ar tai būtų ekstravagantiška šventė Nymphenburg salėje, kurią saugo valstybė kaip senovės paminklą, ar nuostabi pobūvių naktis Cherubic pokylių salėje, svečiams visada bus sukurta nuostabi atmosfera. Čia nepamirštamu įvykiu taps iškilmingas banketas, nepakartojama vestuvių šventė, kokteilių priėmimas. // Atnaujinta 05 sausio 2023
Kainų grafikas
03
Pn
04
Št
05
Sk
06
Pr
07
An
08
Tr
09
Th
10
Pn
11
Št
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Paslaugos viešbutyje

restoranas, baras, pokylių salės, baseinas, treniruoklių salė, sauna, garinė pirtis, masažo kambarys, soliariumas, terasa, grožio salonas, kirpykla, boutique, juvelyrinių dirbinių salonas, verslo centras, limuzinų paslaugos, automobilių stovėjimo aikštelė.

Numeriai

Liukso numeriai: puikūs mediniai baldai, prabangūs audiniai, harmoningos spalvos ir meilė detalėms nusako išskirtinių liukso numerių stilių. Liukso įranga ir paslaugos apima: oro kondicionierių, individualų seifą, nešiojamojo kompiuterio jungtį, mobilųjį telefoną su priėmimo spinduliu viešbučio viduje, chalatus, šlepetes, plaukų džiovintuvą, tiesioginį telefoną, mokamą televiziją (TV), interneto prieigą (Plug & Play - Ethernet). , analoginis V90 jungtis) ir mini baras.

Numeriuose

oro kondicionierius, individualus seifas, nešiojamojo kompiuterio jungtis, mobilusis telefonas su priėmimo spinduliu viešbučio viduje, chalatai, šlepetės, plaukų džiovintuvas, tiesioginis telefonas, mokama televizija (TV), interneto prieiga (Plug & Play - Ethernet, analoginis V90 ryšys) ir mini baras.

Adresas

Maximilianstrasse 17, 80539 Miunchenas
Telefonas: 49 (0)89 2125 - 2710
Faksas: 49 (0) 89 2125 - 2720
numeriai 10
paslauga 9
švara 10
maistas 9
infrastruktūra 10
Kainų grafikas
03
Pn
04
Št
05
Sk
06
Pr
07
An
08
Tr
09
Th
10
Pn
11
Št
12
Sk
13
Pr
14
An
15
Tr
16
Th
17
Pn
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

Atsiliepimai apie Kempinski Hotel Vier Jahreszeiten 5*
5.5 iš 10 0 | iš 57 viešbučių Miunchenas

pavogti 2007 Gruodžio 25 Įvertinimas 2.0

Vieš butis pretenzingas – vienas ž odis „senas“, bet vienu patosu toli nenueisi. Atvykau su š eima kalė dinė ms atostogoms į Vokietiją , ypatinga š ių dienų aura. Net Maskvoje mokė jo už nestandartinį kambarį , bet mes ten visai nebuvome apsigyvenę , o aiš kino, kad taip ir turi ...


Gražus viešbutis 2006 Balandžio 14 Įvertinimas 9.0

Ar buvo, deja, pravaž iuojant, tik 1 nakvynė - vakare registracija, anksti ryte iš siregistravimas. Vieš butis man patiko. Vieš butis tikrai pretenzingas ir senas, bet niekada nepamirš iu š variausios iš kepto pieno spalvos kilimo kambaryje. Į domus faktas: mano kambaryje buvo kaž kokios durys, atremtos į...


3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai