Viešbučio aprašymas Belvedere 4*

„Belvedere“ yra pirmaujantis Grindelvaldo pirmos klasės viešbutis, priklausantis ir valdomas Hauserių šeimai. Jame yra viskas, ko širdis geidžia, pavyzdžiui, fantastiški vaizdai į garsiąją Eigerio viršukalnę ir daugelį kitų. Kambariai suteikia nuostabų nakties poilsį ir nuotaiką ryte.

Idealios sąlygos dėl išskirtinių kambarių, maksimalaus komforto ir asmeninio aptarnavimo. Aukščiausios klasės dviviečiai kambariai dekoruoti paprastu ir moderniu stiliumi. Kūno ir sielos oazė – viešbučio sveikatingumo centras.

Tai daugiau nei vieta laukti blogo oro. Juk atostogos – puiki proga prisiminti save. Čia darbas su savimi eina „koja kojon“ su malonumu. Vidinis baseinas, sūkurinė vonia, suomiška sauna, bio sauna, garinė pirtis, masažo kambarys su deguonies vonia.

Atsipalaiduokite vidaus baseine (86°F), sūkurinėje vonioje, suomiškoje saunoje, bio saunoje, garų pirtyje ir Shiatso masaže su deguonies vonia. Norėdami tonizuoti, susisiekite su masažuotoju ir kosmetologu Jacky, kuris dirba visą žiemą ir vasarą sezono įkarštyje. // Atnaujinta 13 rugpjūčio 2022
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai