Viešbučio aprašymas Baur Au Lac 5*

Jau 155 metus BAUR AU LAC pelnytai laikomas vienu geriausių viešbučių pasaulyje. Paskutinis, bet ne mažiau svarbus dalykas – išskirtinė vieta yra pačiame miesto centre, tarp Schanzengraben kanalo ir Ciuricho ežero.

Paminėjimo vertas ir viešbučio sodas – vienintelis viešbučiui priklausantis sodas Ciuricho mieste. Iš priekio viešbučio atsiveria vaizdas į Ciuricho ežerą ir tolimas Alpes. Paraderplatz, Ciuricho verslo centras, yra vos už trijų minučių pėsčiomis.

O garsioji Bahnhofstrasse parduotuvių gatvė yra vos už kelių dešimčių metrų. Ir, žinoma, iš čia labai arti Operos, koncertų salės, teatrų, muziejų, meno galerijų ir senamiesčio.

Viešbutyje iš viso yra 125 kambariai: 83 kambariai, 24 junior apartamentai ir 18 apartamentų. // Atnaujinta 13 rugpjūčio 2022
Į šį viešbutį kelionių nėra

Paslaugos viešbutyje

naujas restoranas ir klasikinis amerikietiškas baras, pokylių salė, treniruoklių salė ir konferencijų salė, naktinis klubas, diskoteka,

Numeriai

Viešbučio kambariuose dera tradicinė interjero elegancija ir puiki techninė įranga: pilna garso izoliacija, individualus oro kondicionierius, elektroninės asmeninės ir priešgaisrinės saugos sistemos, individualūs seifai, mini barai, po du telefonus kiekviename kambaryje.

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai