Viešbučio aprašymas Seven Days 4*

„Seven Days“ viešbutis yra Prahos centre, netoli istorinių įžymybių ir pagrindinių sostinės verslo centrų. Vos 300 metrų skiria viešbutį nuo Vaclavo aikštės, kuri yra ne tik tradicinė prekybos zona, bet ir patogi vieta verslo susitikimams bei pasivaikščiojimams po įtemptos dienos.

„Seven Days“ viešbutis buvo visiškai atnaujintas 2002 m. Rekonstrukcijos metu senas XIX amžiaus gyvenamasis namas buvo paverstas moderniu keturių žvaigždučių viešbučiu, siūlančiu jums savo paslaugas.

Viešbučio pastatas yra saugomoje Prahos architektūrinėje ir istorinėje zonoje, įtrauktoje į UNESCO architektūros paminklų sąrašą. Rekonstrukcijos metu buvo išsaugoti visi architektūriniai fasado elementai, pagaminti naujojo renesanso stiliumi, bei turtingos stiuko dekoracijos pastato viduje.

Viešbučio mansardiniame aukšte įrengta treniruoklių salė, 6-8 vietų pirtis ir sūkurinė vonia. Sporto centro darbuotojai suteiks jums bet kokią jums reikalingą pagalbą ir pasiūlys puodelį kavos ar stiklinę sulčių. Po treniruotės ar sūkurinės vonios mūsų masažuotojas gali atlikti masažą. // Atnaujinta 12 rugpjūčio 2022
Į šį viešbutį kelionių nėra

Paslaugos viešbutyje

  • renovacijos metai

Numeriai

„Seven Days“ viešbučio svečiai gali naudotis 50 kambarių, tarp jų ir neįgaliųjų kambarys.

Kruopščiai apgalvotas viešbučio kambarių dizainas patiks išrankiausiems klientams. Italų kompanijos „Selva“ klasikinio stiliaus baldai iš kolekcijos „Villa Borghese“ suteikia kambariams įmantrios elegancijos ir sukuria namų jaukumą.

Kai kuriuose kambariuose galima pristatyti papildomą lovą. 15 kambarių prireikus dvigulė lova gali būti perkelta. Daugumoje kambarių yra vonios, 9 kambariuose – dušo kabinos. Jūsų paslaugoms - Country Garden firmos kosmetika, taip pat vaikiškos kosmetikos rinkinys.

Visuose kambariuose yra televizoriai su palydovine ir mokama televizija ir įmontuotu FM radiju, tiesioginio ryšio telefonai su fakso/kompiuterio jungtimi, mini barai, seifai, plaukų džiovintuvai ir kosmetiniai veidrodžiai vonios kambariuose.

Kiekvienas klientas turi galimybę pasirinkti filmus iš mūsų videotekos su naujausiais ir klasikiniais pasaulio kino filmais kaip viešbučio vidaus televizijos transliacijų dalį. Be to, kambaryje esantis televizorius gali būti naudojamas naršyti internete naudojant belaidę klaviatūrą ir integruotas funkcijas.

Jūsų kompiuterio interneto prieigą užtikrina tiesioginis ryšys su viešbučio kompiuterių tinklu. Visi viešbučio kambariai yra prijungti prie centralizuotos dirbtinės klimato sistemos, juose yra aukštos garso izoliacijos langai ir durys.

Adresas

Zitna 46/572 12000 Praha 2 Čekija
numeriai 9
paslauga 9
švara 9
maistas 9
infrastruktūra 9
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

Atsiliepimai apie Seven Days 4*
9.0 iš 10 0 | iš 508 viešbučių Praha

Prahos žiema 2013 Sausio 09 Įvertinimas 9.0

Kelionei ruoš ė mė s kaip į prastai ilgai. Keliaujame savarankiš kai, be kelionių organizatorių , jau eilinį kartą į Europą ir ne tik, kuo nuolat beprotiš kai dž iaugiamė s. Tu nuo niekuo nepriklausai, niekas tavę s nenuvilia, visa viltis yra tu. Bet viskas paprasta.

Vieš butis...


3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai