Viešbučio aprašymas Sunscape Punta Cana Grand 5*

„Sunscape Punta Cana Grand“ yra Perlų Baltojoje pakrantėje. Jaukią viešbučio atmosferą užtikrina aukštų kokybės ir aptarnavimo standartų laikymasis. Viešbutis stebina įvairiomis laisvalaikio pramogomis ir veikla, kuri pranoksta visus lūkesčius iš nedidelio pirmos klasės viešbučio. Gurmaniškos vakarienės žvakių šviesoje a la carte restoranuose, gausi aukščiausios kokybės vynų ir alkoholinių gėrimų kolekcija, subtilūs SPA sodų augalai, kur sūkurinės vonios burbuliuoja po prabangiu šviežių violetinių gėlių danga.


Maloniai šypsodamiesi paslaugūs viešbučio darbuotojai išreikš savo draugišką ir dėmesingą požiūrį į Jus ir mielai padarys viską, kad jaustumėtės patogiai visos viešnagės kurorte metu. Jie parodo dominikonišką šilumą ir puikų valdymą. Nenustebkite, jei pamatysite, kaip viešbučio generalinis direktorius asmeniškai tikrina viešbučio kambarių būklę.
Išpuoselėtuose parkuose su geltonų hibisko gėlių ir atogrąžų augalų gyvatvorėmis yra raudonų plytelių takai, vedantys į didžiulį laisvos formos ežerą su pėsčiųjų tiltais ir plūduriuojančiu baru. Apvalioje pavėsinėje kiekvieną vakarą gyva muzika, pramogos baro lankytojams (vidiniame kieme) po nuostabios dienos paplūdimyje. Be baro, dieną po atviru dangumi su vaizdu į ežerą ir parką galėsite užsisakyti kvapnios arbatos ir pyragaičių.

Čia yra šviesūs kotedžai su balta apdaila ir balkonais, su atskiru išėjimu į paplūdimį, restoranus ir pagrindinį viešbučio vestibiulį. Mažos lagūnos su žuvimi ir mediniais tilteliais.

Viešbutis daugiausia skirtas šeimoms. Jis siūlo aktyvų poilsį tiek suaugusiems, tiek vaikams, nors tarp namelių esančioje parko teritorijoje (su baru) yra ir antras baseinas suaugusiems, kuriame galėsite ramiai paskaityti ir degintis. // Atnaujinta 04 sausio 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Paplūdimys

Tarsi po milžinišku sombrero paplūdimys slėpėsi po aukštų kokoso palmių vainiku nuo skaisčios saulės spindulių. Horizonte švelnios bangos virsta baltomis jūros putomis virš jūros rifų, kurie sudaro tylią, ramią įlanką, puikiai tinkančią vandens sportui ir maudynėms. Švelnus vėjelis stumia spalvingus burlaivius ir jachtas į smaragdinę jūrą.

Numeriai

Erdvūs ir gražiai įrengti viešbučio kambariai su dviem arba viena labai didele lova, ventiliatoriumi, kasdien atnaujinamu mini baru su alumi, sultimis, gaiviaisiais gėrimais ir vandeniu, palydovine televizija, seifu, lygintuvu ir lyginimo lenta, vonios kambariu, plaukų džiovintuvu ir patogumais. Balkonas arba terasa. Taip pat yra apartamentų. Iš viso yra 346 kambariai su oro kondicionieriais.

Panašūs viešbučiai

Artimiausi viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai