Viešbučio aprašymas Punta Cana Resort 4*

Puikus kurortas su trijų mylių baltu tviskančiu paplūdimiu, ilgiausiu Karibų jūroje, siūlo išskirtines golfo galimybes. Įsivaizduokite, kad esate garsus P.B Dye golfo klubo dizaineris, bendradarbiaujantis su šio gerbiamo kurorto savininku Franku Rainieri, kad sukurtumėte pasaulinio lygio paplūdimio golfo klubą. Tada pridėkite Oscaro de La Renta, aukštosios mados, kvepalų ir interjero dizainerio, Lotynų Amerikos dainuojančio dievo Julio Iglesias ir tarpininko Tedo Gilo susidomėjimą ir investicijas. Įspūdinga! Taip pat yra 45 akrų gamtos rezervatas, kuriame yra natūraliai sukurtas vandens baseinas, pripildytas žuvų, ir takai per nuostabią atogrąžų lapiją. Teritorijoje yra visos galimybės tyrimams, kuriuos atlieka Harvardo ir Kornelio biologai, studijuojantys ekologiją.

Golfo žaidėjams 18 duobučių golfo aikštynas yra perspektyvus ir įdomus. Ilgas žaidimas – 7152 jardai iki turnyro žymių. Keturiuose viešbučiuose yra golfo aikštynai palei Karibų jūrą ir 12 duobučių, iš kurių atsiveria nuostabūs jūros vaizdai. // Atnaujinta 04 sausio 2023
Kainų grafikas
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Numeriai

Paplūdimio kurorte yra 450 naujai dekoruotų kambarių. Puikūs kambariai su oro kondicionieriais, 2 dvigulėmis lovomis (kai kuriuose yra labai didelės lovos), palydovinė televizija, medinis vonios kambarys su vonia ir dušu, plaukų džiovintuvas. Taip pat yra liukso numerių (sukūrė Oscar de La Renta).
Kainų grafikas
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
29
Tr
30
Th
31
Pn
gegužė
01
Št
02
Sk
birželis
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

Artimiausi viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai