Viešbučio aprašymas Vesileppis 4*

Šis ežerų ir miškų apsuptas viešbučių kompleksas yra Leppavirta mieste, už 50 km nuo Kuopio. Netoli viešbučio yra parduotuvių, įskaitant suvenyrų parduotuves. Viešbučio komplekse yra uždara čiuožykla ir požeminė slidinėjimo arena su tuneliu 30 m gylyje.2004 metais buvo atidarytas pastatas su naujais kambariais. Prekybos centras „Leppavirta“ yra už 1 km nuo viešbučio.

SPA centras - kurio bendras plotas 1000 kv. m, 6 skirtingi baseinai: plaukimas - 25 m ilgio, mažas ir vidutinis su vandens čiuožyklomis, su šaltu vandeniu 10 laipsnių, tropinis - 32 laipsnių, masažinis; garinė pirtis ir 2 suomiškos saunos; gatvėje yra didelė statinė, kurioje yra vietos 6 žmonėms. Vanduo statinėje šildomas malkomis. Žiemą, kai lauke minus 20, pasišildydami statinėje jausitės jaunesni ir linksmesni. SPA centro paslaugas sėkmingai papildo kineziterapija ir masažas. Galimybės užsiimti veikla lauke: slidinėjimas ištisus metus, ledo ritulys, dailusis čiuožimas ištisus metus, tenisas, krepšinis, paplūdimio tinklinis, beisbolas, skvošas, jojimo mokykla (3 km), golfas (6 km).

Ledo rūmai yra uždara zona, kurioje galima nemokamai čiuožti, dailiojo čiuožimo ir ledo ritulio su tribūnais. Perėjimas iš viešbučio per dengtą praėjimą. Yra persirengimo kambarys. Įėjimo bilietas – 3 eurai viešbučio svečiams.

Pirmoji pasaulyje požeminė slidinėjimo ir daugiafunkcinė arena „Kyumppi“ atidaryta 2004 metų vasarą. Jis įsikūręs šalia SPA viešbučio ir ledo rūmų. Įėjimas į areną iš viešbučio vestibiulio. Liftu nusileidę į 30 metrų gylį turistai patenka į žiemos sporto pasaulį. Bendras 100 metrų ilgio ir 40 metrų pločio arenos plotas – 8000 kvadratinių metrų. m. Slidinėjimo trasos ilgis iki 1,5 km Tiek žiemą, tiek vasarą galingos vėsinimo sistemos palaiko komfortišką –3 laipsnių Celsijaus temperatūrą. Šviesos šou 1-3 kartus per dieną. Įėjimo bilietas – 5 eurai viešbučio svečiams. // Atnaujinta 12 rugpjūčio 2022
Į šį viešbutį kelionių nėra

Paslaugos viešbutyje

  • renovacijos metai

Numeriai

Naujas pastatas: vonios kambarys, televizorius, telefonas, mini baras / 131 kambarys rūkantiems ir nerūkantiems, iš jų: 77 standartiniai kambariai, 9 šeimyniniai, 2 apartamentai ir 3 specialiai įrengti kambariai neįgaliesiems. Kai kurie kambariai su balkonais. Visuose kambariuose yra atskiri patogumai (tualetas, dušas), mini baras, televizorius, telefonas. Galima apgyvendinti daugiavaikes šeimas (5-8 asm.).

Adresas

Kylpyla Hotelli Vesileppis
VOKKOLANTIE, 79100 LEPPÄVIRTA
p. +358 (0) 17 551 1121, +358 (0) 17 551 1100, faksas +358 (0) 17 551 1160
myyntipalvelu@vesileppis.fi

Svetainė

Vesileppis 4*

Panašūs viešbučiai

Atsiliepimai apie Vesileppis 4*
4.0 iš 10 0 | iš 4 viešbučių Kuopio

viešbutis vesilepis suomija 2011 Sausio 03 Įvertinimas 4.0

Vieš butis į sikū rę s ant ež ero kranto, valanda kelio automobiliu nuo Kuopio miesto, kur yra daug parduotuvių su puikios kokybė s suomiš kais, vokiš kais ir kitais drabuž iais. Didelis baseinas, nors š iek tiek vė sus vanduo, bet yra nedideli baseinai su labai š iltu vandeniu , sū kurin&...


3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai