Viešbučio aprašymas Le Royal Meridien Bristol 5*

Viešbutis „Le Royal Meridien Bristol“ – vienas išskirtiniausių viešbučių Varšuvoje.
Įsikūręs pačioje senamiesčio širdyje, Karališkajame maršrute, populiariausioje gatvėje. Viešbutis yra netoli senamiesčio, Karališkosios pilies ir Prezidentūros. Svečiams siūlomos senovinės svetainės ir stilius derinamas su modernumu.
Čia apsistojo Anglijos karalienė Elžbieta ir Šarlis de Golis.

Išskirtiniuose jos interjeruose vyksta diplomatiniai ir vyriausybiniai priėmimai, aukščiausio lygio vestuvės ir susitikimai. Viešbutyje yra aštuonios iškilios ir elegantiškos konferencijų salės bei administracinė salė (bendras plotas 525 kv.m), kurioje telpa iki 300 žmonių. // Atnaujinta 11 rugpjūčio 2022
Kainų grafikas
11
Št
12
Sk
13
Pr
14
An
15
Tr
16
Th
17
Pn
18
Št
19
Sk
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Atstumas nuo oro uosto 12 km, iki geležinkelio stoties 3 km.

Numeriai

Jame yra 206 kambariai ir liukso numeriai su individualiu interjeru ir dizainu. Yra kambarių nerūkantiems. Kambariai: 1 lova aukščiausios klasės, 1 lova aukščiausios klasės, 2 lovų aukščiausios klasės dvigulės lovos, 2 lovos dvigulės aukščiausios klasės. Du kambariai pritaikyti svečiams su negalia, pro 6 aukštų kambarių langus atsiveria vaizdas į vidinį kiemelį, Prezidentūrą arba parką. Trijuose aukštuose nerūkoma. 32 butai šių tipų: - Junior (75 kv.m), Senior (85 kv.m), Deluxe (90 kv.m, idealiai tinka svečiams priimti), Paderewski (100 kv.m, įrengti senoviniai baldai). Klasikinio stiliaus apartamentuose yra televizorius, radijas, telefonas (kambaryje ir vonioje) ir didelė drabužių spinta. Daugelyje butų yra aukštos lubos, prancūziškų durų balkonai, židiniai ir du vonios kambariai. Pagal pageidavimą apartamentai gali būti sujungti su geresniaisiais arba verslo klasės kambariais.

Numeriuose

oro kondicionierius
kabelinė televizija
mokamos filmų programos
Prieiga prie interneto per kabelinę televiziją
gaisro gesinimo prietaisai
antialerginė patalynė (pagal pageidavimą)
mini baras
galimybė sujungti skaičius
darbo vieta
kasdienė nemokama spauda
Kainų grafikas
11
Št
12
Sk
13
Pr
14
An
15
Tr
16
Th
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai