Windjammer Landing Villa Beach Resort 5*

Viešbučio aprašymas Windjammer Landing Villa Beach Resort 5*

Kurortas įsikūręs ant vandenyno, tarp vešlaus atogrąžų sodo su kriokliais ir vaizdingais tvenkiniais. Viešbučio pastatai pastatyti pagal Viduržemio jūros regiono architektūros tradicijas. Daugelis kambarių yra nuošalios vilos su privačiais baseinais. Viešbučio SPA centras siūlo įvairias programas veidui ir kūnui naudojant „Phytomer“ kosmetikos liniją, sukurtą jūros dumblių pagrindu. Kelios minutės nuo viešbučio - geriausias golfo klubas saloje "St. Lucia Golf & Country Club". // Atnaujinta 14 rugpjūčio 2022
Kainų grafikas
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Sent Lusijos salos šiaurės vakarinėje pakrantėje, 55 kilometrai nuo tarptautinio oro uosto.

Paslaugos viešbutyje

4 restoranai
3 barai
interneto kavinė
4 baseinai
2 teniso kortai
privatus paplūdimys
vandens sporto centras
treniruoklių centras
SPA
masažas
sūkurinė vonia
vaikų klubas
Apmuitinamos parduotuvės
golfas
tenisas
stalo tenisas
aerobika
nardymas
vandens slidės
burlenčių sportas
buriavimas

Numeriai

Kambariuose: lauko terasa, oro kondicionierius, ventiliatorius, kabelinė televizija, telefonas, CD grotuvas, kavos virimo aparatas, mini šaldytuvas, seifas, plaukų džiovintuvas, vonia arba dušas. (Tinklo įtampa yra 110 voltų).

Salos kambarys: iš kambarių atsiveria vaizdas į vandenyną arba atogrąžų sodą.

Vieno miegamojo vila: miegamasis, svetainė, pilnai įrengta virtuvė, vonia. Daugiausiai gali apsistoti du suaugusieji ir du vaikai iki 12 metų.

Vieno miegamojo vila su baseinu: privatus baseinas, miegamasis, svetainė, pilnai įrengta virtuvė, vonia. Daugiausiai gali apsistoti du suaugusieji ir vienas vaikas iki 12 metų.

Dviejų miegamųjų mažasis liukso numeris: 2 terasos, terasa, 2 miegamieji.

Dviejų miegamųjų vila su baseinu: privatus baseinas, 2 miegamieji, svetainė, pilnai įrengta virtuvė, 2 vonios kambariai (vienas su vonia, kitas su dušu, abiejuose yra plaukų džiovintuvas). Daugiausiai gali apsistoti keturi suaugusieji ir du vaikai iki 12 metų.

Trijų miegamųjų vila su baseinu: privatus baseinas, 3 miegamieji, svetainė, pilnai įrengta virtuvė, atskiri vonios kambariai kiekvienam miegamajam (su vonia arba dušu). Daugiausiai gali apsistoti šeši suaugusieji ir du vaikai iki 12 metų.

Keturių miegamųjų vila su baseinu: privatus baseinas, 4 miegamieji, svetainė, pilnai įrengta virtuvė, atskiri vonios kambariai kiekvienam miegamajam (su vonia arba dušu). Daugiausiai gali apsistoti aštuoni suaugusieji ir du vaikai iki 12 metų.

Trijų miegamųjų vila su baseinu: panaši į trijų miegamųjų vilą su baseinu, tačiau vilos baseinas yra didesnis. Vilos svečiams nemokamos – asmeninio virėjo paslaugos.

Keturių miegamųjų vila su baseinu: panaši į keturių miegamųjų vilą su baseinu, tačiau vilos baseinas yra didesnis. Vilos svečiams nemokamos – asmeninio virėjo paslaugos.
Kainų grafikas
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
29
Tr
30
Th
31
Pn
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai