Viešbučio aprašymas Легенда Карпат 3*

Kaime yra poilsio centras „Karpatų legenda“. Senasis Kuty, Kosovo regionas, natūralaus nacionalinio parko „Hutsulshchyna“ teritorijoje, tarp kalnų upių Cheremosh ir Rybnitsa.

Vietovė žinoma dėl gamtos kraštovaizdžio turtingumo, įvairių rūšių floros ir faunos, švaraus kalnų oro ir švelnaus klimato, ekologiškų produktų, mineralinio vandens šaltinių, krioklių, skaidrių kalnų upių. Tai unikalus, spalvingas Hutsulių regiono kampelis – kur tradicijos ir ritualai įsišakniję tolimoje praeityje.

Poilsio centras „Karpatų legenda“ – tai žavus, stilingas kompleksas su patogia automobilių stovėjimo aikštele ir nuostabiu vaizdu pro langus, įsikūręs natūralaus nacionalinio parko „Hutsulshchyna“ teritorijoje, už kelių kilometrų nuo slidininkų keltuvų. // Atnaujinta 30 liepos 2022
Kainų grafikas
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Paslaugos viešbutyje

kolyba, restoranas, diskoteka. biliardas, sauna, soliariumas, masažo kambarys, žaidimų aikštelė, sporto aikštelė, stalo tenisas, šaudykla, pačiūžų nuoma, sportiniai dviračiai, slidinėjimo inventorius, saugoma automobilių stovėjimo aikštelė, kėglių takas, dovanų parduotuvė.

Numeriai

2-viečiai kambariai, apartamentai, mažieji apartamentai, apartamentai.

Adresas

Kosovas, p. Senasis Kuty, Kosovo sritis
Kainų grafikas
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
29
Tr
30
Th
31
Pn
gegužė
01
Št
02
Sk
03
Pr
birželis
Į šį viešbutį kelionių nėra
3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai