Viešbučio aprašymas Elbow Beach 5*

„Elbow Beach“ viešbutis yra to paties pavadinimo paplūdimio zonoje pietinėje Bermudų pakrantėje. Didelė viešbučio teritorija eina tiesiai į rausvo smėlio paplūdimį, kurį skalauja krištolo skaidrumo vandenyno vanduo. Iš visur matyti įspūdingas pagrindinis viešbučio pastatas, tačiau nedideli prabangūs nameliai kukliai slėpėsi tropinės augmenijos pavėsyje. Pro daugybės restoranų duris pasigirsta egzotiškų patiekalų aromatas – tai pagunda, kuriai neįmanoma atsispirti. // Atnaujinta 14 rugpjūčio 2022
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Iš viešbučio per 25 minutes nuvažiuosite iki Bermudų tarptautinio oro uosto.

Paslaugos viešbutyje

5 restoranai (Viduržemio jūros ir Bermudų virtuvė), 2 barai, naktinis klubas, grožio salonas, sporto salė, 5 teniso kortai (2 apšviesti), baseinas, vandens sportas (snorkeliavimas, nardymas, baidarės, giliavandenė žvejyba), golfo aikštynas, jodinėjimo ekskursijos , vaikų klubas, SPA centras (įvairūs masažai, veido ir kūno odos priežiūros programos, kaukės, kūno įvyniojimai), prekybos galerija, verslo centras su modernia įranga, konferencijų salės, patalpos vestuvių ceremonijoms.

Numeriai

235 kambariai ir apartamentai

Prabangus kambarys su vaizdu į sodą (31 kv.m.): yra 1-ame pagrindinio pastato aukšte, su vaizdu į sodą, miegamasis su svetaine, labai didelė arba dvi atskiros lovos, vonios kambarys, terasa su tiesioginiu išėjimu į baseinas.
Deluxe Pool Wing kambarys (31 kv.m.): yra pagrindinio pastato šoniniame sparne, su vaizdu į baseiną, miegamasis su poilsio zona, labai didele lova, vonios kambarys, terasa.
Ištaigingas numeris su vaizdu į vandenyną (31 kv.m.): yra pagrindiniame viešbučio pastate, su vaizdu į vandenyną, miegamasis su svetaine, labai didelė arba dvi atskiros lovos, vonios kambarys, balkonas.

Aukščiausios klasės kambarys su vaizdu į sodą (31 kv.m.): naujai atnaujintas kambarys su vaizdu į sodą, miegamasis su svetaine, labai didelė lova, miegamoji sofa, terasa, DVD grotuvas, stereo sistema, plokščiaekranis televizorius.
Aukščiausios klasės numeris su vaizdu į vandenyną (31 kv.m.): naujai atnaujintas kambarys su vaizdu į vandenyną, miegamasis su svetaine, labai didelė lova, miegamoji sofa, terasa, DVD grotuvas, stereo sistema, plokščiaekranis televizorius.

Lanai paplūdimyje (44 kv.m.): yra žemame kotedže, šalia paplūdimio, su vaizdu į vandenyną, miegamasis su svetaine, sofa-lova, terasa, DVD grotuvas, stereo sistema.

Mažasis liukso numeris su vaizdu į sodą (40 kv.m.) – yra pagrindiniame viešbučio pastate, su vaizdu į sodą, miegamasis su labai didele arba dviem atskiromis lovomis, svetainė, miegamoji sofa, terasa.
Pusiau liukso numeris su vaizdu į vandenyną (36 kv.m.) – yra pagrindiniame viešbučio pastate, su vaizdu į vandenyną, miegamasis su labai didele lova, svetainė, miegamoji sofa, terasa.

Vieno miegamojo liukso numeris paplūdimyje (89 kv.m.): yra kotedže, su vaizdu į paplūdimį, miegamasis su labai didele lova, svetainė, miegamoji sofa, terasa.
Dviejų miegamųjų liukso numeris paplūdimyje (134 kv.m.): yra kotedže, su vaizdu į paplūdimį ir vandenyną, terasa, 2 miegamieji su labai didelėmis lovomis ir dviem dvigulėmis lovomis, erdvi svetainė, DVD grotuvas, stereo sistema, plokščiaekranis televizorius TV .

Kotedžas Caprice (176 kv.m): 2 miegamieji, su labai didelėmis lovomis ir dviem dvigulėmis lovomis, 2 vonios kambariai, svetainė ir valgomasis, židinys, balkonas, VCR, CD grotuvas.
Kotedžas Geranium (176 kv.m): 2 miegamieji, su labai didelėmis lovomis, svetainė, valgomasis, virtuvės zona, šaldytuvas, vonios kambarys su sūkurine vonia, terasa su vonia. Kambarys skirtas 6 žmonėms.
Rose Cottage (121 kv.m): sode su daliniu vaizdu į vandenyną, 3 miegamieji (su labai didelėmis lovomis ir dviem dvigulėmis lovomis), kiekvienas su išėjimu į terasą, sujungta svetainė ir valgomasis, židinys, miegamoji sofa.< br /> Morning Glory kotedžas (98 kv.m.): 2 miegamieji (su labai didele ir dviem atskiromis lovomis), 2 vonios kambariai, svetainė ir valgomasis, kambarys 4 žmonėms.
Rojaus paukščio kotedžas (123 kv.m.): 1 miegamasis su labai didele lova, svetainė su židiniu, sandėliukas, terasa, privatus sodas ir terasa.
Penthouse Suite (300 kv.m.): Šis dviejų lygių kambarys skirtas 6 žmonėms, čia: keli balkonai, sūkurinė vonia, 3 miegamieji su labai didelėmis ir didelėmis lovomis, sujungta svetainė ir valgomasis.

Numeriuose

oro kondicionierius, interneto prieiga, televizorius, radijas, mini baras, seifas, lygintuvas ir lyginimo lenta, chalatai, šlepetės, plaukų džiovintuvas, skėčiai.

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai