Viešbučio aprašymas Ferienart Resort & Spa 5*

Saas-Fee kaimas, Alpių perlas, yra atokiau nuo triukšmingų greitkelių, apsuptas senovinių lapuočių miškų, šalia ledynų 1800 metrų virš jūros lygio aukštyje. Dėl savo pietinės padėties Saas-Fee turi daug saulėtų dienų.
Pirmasis viešbutis šioje vietovėje buvo pastatytas 1883 m. ir nuo to laiko buvo keletą kartų tobulinamas. Dabar „Ferienart Resort & Spa chalet“ viešbutis pagrįstai didžiuojasi nauju „Paradia“ SPA centru su baseinu ir įvairiomis saunomis, pirtimis ir hamamu bei daugiafunkciu sporto ir pramogų kompleksu, esančiu 600 kv.m. Viešbutyje yra trys restoranai, siūlantys meniu kiekvienam skoniui ir įvairią kulinarinę programą, du barai, vyno rūsys. Yra programos vaikams. Sportininkų patogumui atidaryta sporto parduotuvė. „Ferienart Resort & Spa“ yra vienas iš pirmaujančių ekologiškų viešbučių Šveicarijoje. // Atnaujinta 13 rugpjūčio 2022
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Viešbutis "Ferienart Resort and Spa" yra pačiame kurorto centre, 10 minučių nuo slidininkų keltuvų.

Paslaugos viešbutyje

trys restoranai, du barai, vyno rūsys, programos vaikams, sporto parduotuvė, SPA centras „Paradia“ svečiams pasiūlys: baseiną su kriokliu, sūkurinę vonią, pirtį, „minkštąją“ pirtį, turkišką pirtį, tepidariumą. romėniškos pirties analogas, 30-40°C, sausas oras, kaldariumas – romėniškos garinės pirties analogas, 45°C, drėgnas oras, lakonis – suomiškos pirties analogas, 52-62°С, sausas oras, aromatinis paviljonas, kvarcas urvas, Kneipo vonios, poilsio kambarys, soliariumas, klasikinis masažas, refleksinės zonos masažas, rytietiški masažai, masažas karštais akmenimis, Kleopatros vonia, hamamas, talaso ir balneoterapijos kursai, ajurvedinės procedūros, grožio centras siūlo aukštos kokybės odos priežiūros produktus ir paslaugas, sporto salė, galimybė užsiimti stalo tenisu, badmintonu, krepšiniu, tinkliniu, rankiniu, futbolu, važinėti dviračiais, golfu, Yo-Tai-Bo, kalnų golfu (9 duobučių aikštynu), važinėtis kalnų dviračiais, alpinizmu, kopti uolomis, šiaurietišku ėjimu, slidinėti ir snieglente, 3 kartus per savaitę - šou programa, naktinis klubas.

Vaikams: Auklė (pagal pageidavimą), rengiamos programos vaikams - rankdarbiai, spalvinimas, šokiai, cirko pasirodymas, vakarienė prižiūrint auklėtojams, 600 kv.m. pramogų centras žaidimams ir aktyviam laisvalaikiui. Kiekvieną ketvirtadienį vaikai gali paragauti savo picos „Pizzeria del Ponte“ prie baseino (8–18 val.).

Sportas ir SPA: Paradia SPA, aromatų paviljonas, kvarco urvas, Kneipo vonios, poilsio kambarys, soliariumas, klasikinis masažas, refleksinės zonos masažas, rytietiški masažai, masažas karštais akmenimis, Kleopatros vonia, hamamas, talaso ir balneoterapijos kursai, ajurvedinės procedūros , viešbutis yra sporto kompleksas Vaivorykštė, kuriame yra sporto salė, galimybės žaisti stalo tenisą, badmintoną, krepšinį, tinklinį, rankinį, futbolą, važinėti dviračiu, golfą, Yo-Tai-Bo, gryname ore, svečiams siūlomas: turizmas, alpinis golfas (9 duobučių laukas), kalnų dviračių sportas, kopimas uolomis, šiaurietiškas ėjimas, slidinėjimas ir snieglenčių sportas, „kulinarinis“ turizmas – 1802 m aukštyje virš lygio svečiams bus pasiūlyta paragauti išskirtinės virtuvės patiekalų.

Numeriai

83 kambariai, įskaitant: vienvietis, patogus, geresnis, geresnis plius, prabangus dvivietis, 4 mažieji apartamentai, 1 vestuvių apartamentai, 1 erelio lizdo apartamentai, panoraminis apartamentai, 5 apartamentai: butas 43, butas 50, prabangūs apartamentai. Kambariai suprojektuoti šviesiu kaimišku stiliumi arba rafinuotos elegancijos stiliumi, labai patogūs.

Vienvietis (12-18 kv.m.) - susideda iš miegamojo, vonios kambario su vonia arba dušu, balkono.

Komfortas (25-30 kv.m.) - susideda iš miegamojo su poilsio zona arba foteliu, vonios kambario su vonia arba dušu, balkono.

Superior (30-35 kv.m) – susideda iš miegamojo su poilsio zona arba miegamojo su svetaine, vonios kambario su vonia, balkono.

Superior Plus (35-40 kv.m.) - susideda iš erdvaus miegamojo su rašomuoju stalu ir jaukia poilsio zona, vonios kambario su vonia, atskiros dušo kabinos, balkono.

Prabangus dvivietis (35-45 kv.m.) - susideda iš miegamojo su poilsio zona, vonios kambario su vonia, atskiros dušo kabinos, balkono.

Junior Suite (38-55 kv.m) - vaizdas į kalnus, susideda iš erdvaus miegamojo su svetaine, vonios kambario su vonia, atskira dušo kabina, balkonu, židiniu arba sūkurine vonia.

Erelio lizdo liukso numeris (65 kv.m) - vaizdas į ledyną, susideda iš prabangaus miegamojo, erdvios svetainės zonos su židiniu, vonios kambario su sūkurine vonia, atskira dušo kabina, turkiška pirtimi, dideliu balkonu.
Panorama Suite (80 kv.m) - vaizdas į ledyną, kaimiško stiliaus dviejų lovų kambarys, kurį sudaro miegamasis su panoramine atvira galerija, vonios kambarys su sūkurine vonia, atskira dušo kabina, sauna ir jauki svetainė su židiniu, sofa, dideliu stalu, vonios kambariu su vonia, dideliu balkonu.

Butas 43 (43 kv.m) - vaizdas į ledyną, suprojektuotas kaimišku stiliumi, susideda iš dviejų kambarių: svetainė / miegamasis su poilsio zona, panoraminis balkonas, atskiras miegamasis su balkonu, vonios kambarys. Kambarys skirtas 3-5 žmonėms.

Butas 50 (50 kv.m) - vaizdas į ledyną, suprojektuotas kaimišku stiliumi, susideda iš dviejų kambarių: svetainė / miegamasis su poilsio zona, panoraminis balkonas, atskiras miegamasis su balkonu, vonios kambarys. Kambarys skirtas 3-5 žmonėms.

Prabangus apartamentas (60 kv.m) - vaizdas į ledyną, šviesus ir modernus kambarys paskutiniame aukšte skirtas keturių asmenų šeimai, kambaryje: dvi galerijos per du aukštus, kiekviename aukšte - dušas, erdvus miegamasis, didelis balkonas.

Numeriuose

televizorius, tiesioginis telefonas, interneto lizdas ir vieša bevielio interneto prieiga, mini baras, seifas.

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai