Viešbučio aprašymas Kolowrat 4*

Viešbutis Kolowrat buvo pastatytas tiesiai kalnuose, Tatranská Javorina kaime, 1000 m aukštyje virš jūros lygio. Pastaruoju metu Kolovrate ilsėjosi tik valdžios atstovai.

2003 metais viešbutis buvo visiškai rekonstruotas ir paverstas vieta, kur galima ne tik organizuoti dalykinius susitikimus ir vesti politines derybas, bet ir smagiai leisti laiką bei pasirūpinti savo išvaizda.

Šiems tikslams viešbutyje įrengtas poilsio centras „Relax-Paradies“, kurio pasididžiavimas – jauninantis kompleksas „Vitalny svet“ (Vitálny svet). Jame yra trijų tipų aromatinės vonios, infraraudonųjų ir suomių pirtys, uždaras baseinas su panoraminiu vaizdu į kalnų viršūnes, inhaliacijos kambariai, klasikinės ir vandens masažo patalpos. Svarbiausias programos akcentas – procedūra „Maudymasis Negyvojoje jūroje“, kai skambant ramiai muzikai pacientas yra burbuliuojančiame sūriame natūraliame vandenyje. Jis turi atpalaiduojantį ir gydomąjį poveikį nervų ir motorinėms sistemoms. Atvykę pasigrožėti svečiai iš įvairių šalių spėja ne tik pagerinti savijautą ir išvaizdą, bet ir gerai praleisti laiką – paragauti slovakų virtuvės patiekalų, lankytis folkloro kolektyvų pasirodymuose, jodinėti žirgais ir dviračiais, kopti į Tatrus (su profesionalu). treneris) plaukimas plaustais Dunajeco upe.

Apgyvendinimas su gyvūnais yra mokamas. // Atnaujinta 08 rugpjūčio 2022
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Belianske Tatrų teritorijoje, Tatranska Javorina kaime, 400 m iki keltuvų stoties, 10 km iki Zdar Strednica keltuvų stoties, 48 ​​km nuo Poprado.

Paslaugos viešbutyje

restoranas, baras, kavinė, vyninė, baseinas, 3 aromatinės pirtys, druskos inhaliacijos, infraraudonųjų ir suomių pirtys su baseinu, sharko dušas, kubilas, vaikų baseinas, masažas, soliariumas, boulingas, biliardas, skvošas, kirpykla, kosmetikos paslaugos , vaikų kampelis, internetas, dviračių nuoma, garažas, nemokama automobilių stovėjimo aikštelė
  • renovacijos metai

Numeriai

vienviečiai, dviviečiai, dviviečiai su papildoma lova, kambariai neįgaliesiems, patogūs apartamentai

Numeriuose

patogus vonios kambarys su vonia arba dušu, tualetas, šaldytuvas, mini baras, palydovinė televizija, interneto prieiga, radijas, seifas

Adresas

Viešbutis Kolowrat
Poľana a.s.
059 56 Tatranská Javorina 27
Slovakijos Respublika

Tel.: +421 - 52 - 47 63 111, 115
Faksas: +421 - 52 - 47 63 110
paštas: kolowrat@hotelkolowrat.sk

Svetainė

Kolowrat 4*

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai