Heritage Le Telfair Golf & Wellness Resort 5*

Viešbučio aprašymas Heritage Le Telfair Golf & Wellness Resort 5*

„Le Telfair“ yra Mauricijaus pietuose, buvusioje cukraus plantacijoje. Viešbutį supa didžiulis parkas, vienoje jo pusėje atsiveria smaragdiniai Indijos vandenyno vandenys, o kitoje – nuostabūs golfo laukai, išsidėstę kalno papėdėje. Netoliese yra Bel Ombre gamtos rezervatas, tai beveik 15 kvadratinių kilometrų civilizacijos nepaliestos gamtos. Čia galite pasivaikščioti, važinėtis žirgais, kalnų dviračiais, grožėtis egzotiška flora ir fauna.

„Le Telfair Golf & Spa Resort“ priklauso „Indigo Hotels & Resorts“ tinklui.

SPA centras: 700 kv.m ploto viešbučio SPA centre yra 9 atskiri kambariai, kuriuos supa sodas, kiekviename yra vonios kambarys ir lauko dušas, baseinas, egzotiškos pavėsinės ir poilsio zona. Centre yra sauna, garinė pirtis, baseinas su šaltu vandeniu. SPA centre siūlomas didžiulis procedūrų pasirinkimas kūno ir veido odos priežiūrai, įvairūs masažai. // Atnaujinta 11 rugpjūčio 2022
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Bel Ombre pietinėje Mauricijaus pakrantėje, pietvakarinėje salos pakrantėje, 35 km nuo oro uosto ir 40 km nuo salos sostinės Port Luiso.

Paplūdimys

Privatus įrengtas smėlio paplūdimys.

Paslaugos viešbutyje

baseinas, 2 apšviesti teniso kortai, paplūdimio tinklinis, mini golfas, treniruoklių salė, Six Senses SPA, sauna, aerobikos kambarys, vandens aerobikos kambarys, joga, burlenčių sportas, kanojos, katamaranas, nardymas, vandens dviračiai, jėgos aitvarai, vandens slidės, ekskursijos po Bel Ombre gamtos rezervatas, golfo aikštynas (18 duobučių).

Numeriai

20 viešbučio vilų turi 158 elegantiškai dekoruotus kambarius su vaizdu į upę, atogrąžų sodą arba lagūną, įskaitant:

112 Superior kambarių (54 kv.m) – vieno kambario liukso numeriai su vaizdu į vandenyną arba upę su miegamuoju su svetaine, vonios kambariu, balkonu arba terasa (12 kv.m).

16 liukso numerių (63 kv.m) – vieno kambario apartamentai su vaizdu į vandenyną arba upę su miegamuoju su poilsio zona, erdviu vonios kambariu, balkonu arba terasa (15 kv.m).

20 Junior Suite (68 kv.m) - kambariai su miegamuoju, šešiakampe svetaine, vonios kambariu, balkonu (18 kv.m) arba terasa su lauko dušu.

8 Senior Suite (81 kv.m) - kambariai su miegamuoju, valgomuoju, svetaine, erdviu vonios kambariu su dviem spintomis, balkonu (23 kv.m) arba terasa su lauko dušu.

2 Ocean Suites (96 kv.m) – prabangūs apartamentai, esantys netoli paplūdimio, su miegamuoju, valgomuoju, svetaine, erdviu vonios kambariu su dviem spintomis, balkonu (23 kv.m) arba terasa su lauko dušu.
numeriai 10
paslauga 10
švara 10
maistas 10
infrastruktūra 10
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

Atsiliepimai apie Heritage Le Telfair Golf & Wellness Resort 5*
10.0 iš 10 0 | iš 139 viešbučių Mauricijus

Markas Tvenas buvo teisus – tai rojus! 2010 Rugsėjo 15 Įvertinimas 10.0

Sunku perteikti visus jausmus iš to, ką jis matė . Dieviš kas saulė lydž ių grož is ir nuostabus ryto peizaž as iš vandenyno, kokosai virš galvos pasitikinč ių paukš č ių pulkai, nuostabiausių mė lynos ir ž alios atspalvių vandenynas, kartais besikeič ian...


4 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Prabangus viešbutis