Viešbučio aprašymas Crystal 4*

Viešbutis Crystal yra St. Moritz Dorf centre, 1800 m aukštyje, 10 minučių pėsčiomis nuo slidininkų keltuvo, visiškai atnaujintas. Kambariuose yra moderni įranga ir tradiciniai Engadine medžio dirbiniai. Viešbutyje yra puikus italų restoranas „Il ristorante Grissini“, baras su gyva muzika ir židiniu. // Atnaujinta 13 rugpjūčio 2022
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

200 km (2,5 valandos automobiliu ir 4 valandos traukiniu) nuo Ciuricho, 300 km (3 valandos) nuo Miuncheno, 175 km (2,5 valandos) nuo Milano, 5 valandos traukiniu nuo Bazelio. Žiemą du kartus per dieną iš Ciuricho oro uosto vyksta skrydžiai į Samedano oro uostą.

Paslaugos viešbutyje

grožio ir sveikatingumo centras su sauna ir vonia, treniruoklių sale.

Numeriai

Vienvietis (16-18 kv.m)

Klasikinis dvivietis (21-24 kv.m)

Geresnysis dviejų lovų kambarys (24-26 kv.m.) – susideda iš miegamojo su poilsio zona, didelio marmurinio vonios kambario.

Mažasis liukso numeris (42-49 kv.m.) – susideda iš miegamojo, atskiros svetainės su rašomuoju stalu, marmurinio vonios kambario.

Liuksas (54 kv.m.) – susideda iš atskiro miegamojo, erdvios svetainės, prabangaus marmurinio vonios kambario.

Numeriuose

televizorius, skaitmeninis radijas, skaitmeninis tiesioginio ryšio telefonas, papildoma fakso arba nešiojamojo kompiuterio linija, bevielis LAN interneto ryšys, mini baras, seifas, plaukų džiovintuvas.

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai