Viešbučio aprašymas Schweizerhof 4*

„Schweizerhof“ yra viešbutis, įsikūręs garsiojo Sankt Morico kaimelio, legendinio Šveicarijos kurorto, idealaus slidinėjimui ir snieglenčių sportui, centre. Čia galite atsipalaiduoti ir visiškai pamiršti apie miesto gyvenimo šurmulį autentiškoje Belle Epoque atmosferoje. Iš viešbučio atsiveria ne tik kvapą gniaužiantys Sankt Morico ežero ir aplinkinių kalnų vaizdai, bet ir patogūs kambariai bei visi modernaus keturių žvaigždučių viešbučio patogumai. Viešbutis yra netoli funikulieriaus stoties.

Po aktyvios dienos ant slidžių svečiai gali atsipalaiduoti ant viešbučio stogo esančiame jaukiame SPA centre su sauna ir vonia, iš kurio atsiveria kvapą gniaužiantys vaizdai į aplinkinius kraštovaizdžius, arba apsilankyti viename iš keturių viešbučio restoranų, iš kurių vienas yra vasara ir vienas kalnas, keturi barai su gyva muzika, kiekvienas restoranas ir baras turi savo specialybę ir siūlo įvairų meniu. Vaikams žiemą veikia vaikų darželis. Naminiai gyvūnai leidžiami už papildomą mokestį. // Atnaujinta 13 rugpjūčio 2022
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

220 km (2,5 valandos kelio) nuo Ciuricho, 180 km (2,5 valandos kelio) nuo Milano. Traukiniu Ciurichas – Churas – Šv. Moritz (apie 3,5-4 val.).

Numeriai

III ir IV kategorijų kambariai - vaizdas į Engadino kaimą ir kalnus, dviviečio kambario klasės kambariai.

II kategorija - vaizdas į ežerą ir Rosatsch kalną; erdvūs Double Room klasės kambariai, su erkeriu arba balkonu.

I kategorija - vaizdas į ežerą ir kalnus; erdvus kambarys su balkonu.

Mažasis liukso numeris – panoraminis vaizdas į Sankt Morico ežerą ir Engadino kalnus; prabangus ir erdvus kambarys; susideda iš miegamojo, elegantiškos svetainės ir vonios kambario.

Numeriuose

vonia arba dušas, tiesioginis telefonas, televizorius, radijas, mini baras, seifas.

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai